*edited by mod Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Jel mi matematika losa ili Pitt ide. u play-off ako dobije Sinsinati u narednom kolu i Klivlend u zadnjem?
*edited by mod Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Hvala, ako nista bar ce biti dobar mec sledece nedelje a i garant ce ga prenositi. bas me zanima kako ce ovaj put da se upucaju u nogu iako je nekim cudom i dalje sve u njihovim rukama a ako se Flako skroz sjebe onda mogu cak i do bye. mada kako igraju od kako su dobili Baltimor vise mi se cini da ce doci do bye-bye-a.
J.R. Cash Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ne mogu do byea jer ga dobijaju samo po dva najbolja osvajaca divizija.
189- Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 zanimljiv derbi za sada. napad patriota ne postoji..
freakns Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 nisam gledao SF i NE, ali koliko vidim, fumbleovalo se samo tako! sreca te se picke nisu provukle... znaci oni ce Denveru na noge kako stvari stoje. jel NE i dalje glavni favorit za SB? :Pbtw, ovo sto Seattle radi nije za zajebanciju, mogu oni mnogo sranja napraviti u playoffu nastavi li odbrana ovako...
SleeperSleep Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 seattle i sf su moji favoriti u nfc, houston u afc. broncos su imali prelak raspored. dominacija protiv raspalih ravens ne znaci puno.
freakns Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Houston ima raspad od secondaryja... Brady ih overio, Rodgers ih je overio. nekako ne vidim da ce zaustaviti Bradyja ili Manninga u playoffu. zato je meni Denver no1 favorit u AFCSF jeste favorit u NFC, mada ko zna, mozda Atlanta odluci da igra nesto u playoffu. odbrana je solidna, plus sigurno imaju najbolje hvatace u ligi(White, Julio, Gonzo)... jedini problem im je interior line, zato trcanje ne radi i zato ne uspevaju cesto da naprave dzep za Ryana. ali kada se sve sabere i oduzme, ja se kladim na Sirase. imaju raspad od linije, ali imaju dobar pass rush i imaju najboljeg igraca u ligi, po meni, ostaju glavni favoriti za SB
Apollo Creed Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 mozda Atlanta odluci da igra nesto u playoffu. Atlanta u PO je drugi najveci joke(choke?) NFL-a.
*edited by mod Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Preterano slavlje za ono? mislim nisam cesto vidjao ovakvu odluku ali mi je delovalo stvarno preterano pogotovu na 4th down
radisa Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Kako je Ben izbacio Stilerse iz plejofa... :(
*edited by mod Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ove nedelje su resili da se samoubiju pre produzetka.Steta ali sami su krivi nakon onoliko katastrofalnih zavrsnica.
Recommended Posts