SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 za poluvreme smo imali 7 poseda i 7 puntova. Freeman 5/16 za 61yds. i to sve protiv mrtvih Eaglesa 0-10 na poluvremenu izgleda pristojno kada se pogleda kako smo igrali...dirljivo je ovo tvoje uverenje da je negoga briga sta tampa radi :D
Prospero Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 #bills uprava napoljeMsm, kad smo kod abitnih timova :DПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 jbg, rg ima takav stil igranja da mu brojne povrede ne ginu... bas sam veceras to pomislio negde u prvom kvoteru i evo.
Mauci Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Jebite se, debili :isuse:edit: zasto Washington ne puca field goal? Zele neki lost fumble? Edited December 9, 2012 by Mauci
SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 meanwhile in tampa: Nick Foles passed to Jeremy Maclin to the right for 1 yard touchdown:D
freakns Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 gospode dragi, kakvi smo mi luzeri :( mars u picku materinu!
SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 bengals su uspeli verovatno da izbace sebe iz po... takodje u poslednjoj sekundi.
Venom Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 meanwhile in tampa: Nick Foles passed to Jeremy Maclin to the right for 1 yard touchdown :D Vidis da je interesovanje veliko...
SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 nfc east bi mogao da bude mega zabavan do kraja i da veciti derbi odluci ko ce u po :)
J.R. Cash Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 bengals su uspeli verovatno da izbace sebe iz po... takodje u poslednjoj sekundi.Nisu jos, zahvaljujuci samaru koji su Steelersi nekako popili od tuznih Chargersa. Verovatno ce oni medjusobno odlucivati o drugom wild card mestu pretposlednjeg vikenda. Zato su Coltsi gotovo sigurni.
renne Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 kakav raspad Stilersa.A kako ovaj majami ne ume da igra :D
SleeperSleep Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Nisu jos, zahvaljujuci samaru koji su Steelersi nekako popili od tuznih Chargersa. Verovatno ce oni medjusobno odlucivati o drugom wild card mestu pretposlednjeg vikenda. Zato su Coltsi gotovo sigurni.ma znam ali nekako sam siguran da ce ocajni steelers ipak nekako smoci snage da dobiju ove luzere. da su danas dovrsili boyse kako treba, tekma u pittsburghu je mogla da bude totalno nebitna.
Recommended Posts