prima Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 jao sto sam videla dobre bajkerske lice na ove al mnogo su lepse sve ukupno i plus djon ima pravilne ivice i nije plastican a opet su aerodinamicnekostaju samo 15k (samo za kvalitet koji deluje da je) ali su krute/tvrde naravno...:/jel zna neko gde bih u bg mogla da nadjem slicne, a ipak za svaki dan? Link to comment
Aće Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 druge su preterane. ako nabavis bices mean madafaka :Di ovaj duks Link to comment
prima Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 kupljeto!ali cipe-le, gde?? Link to comment
morgana Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) kakve si cizme uzela, daj slikunacelno pozdravljam izbor na osnovu bajkerskihedit, a, ne gledam uopste kad je pisan koji post. nisi kupila, nego ces tek, ipak. daj sliku kad kupis :D Edited October 25, 2011 by morgana Link to comment
sherman Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Cmrlju se kao ne svidjaju a koliko par strana unazad je kacila neke silne ruznosti od cipela Link to comment
sailorman Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Cmrlju se kao ne svidjaju a koliko par strana unazad je kacila neke silne ruznosti od cipelaSermane, jel ovo znaci da se tebi ne svidjaju moje nove cipele? Link to comment
sherman Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Sermane, jel ovo znaci da se tebi ne svidjaju moje nove cipele? mislim da nas lozis. nemoguce je da se to nekome svidja, ko nije pustinjski jak u teranju Link to comment
cmrlj Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) jubav slatkorecivost will get you nowhere. kad sam predlagala disciplinske mere mnogo si se koprcao, sad je kasno. Cmrlju se kao ne svidjaju a koliko par strana unazad je kacila neke silne ruznosti od cipelaovo su ciste klevete, ja kacim samo prelepe cipele, to svi znaju. Edited October 25, 2011 by cmrlj Link to comment
Gonzo Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 slatkorecivost will get you nowhere. kad sam predlagala disciplinske mere mnogo si se koprcao, sad je kasno. kupiću ti indeks i voditi u vremeplov! samo nemoj da kažeš km! Link to comment
ToniAdams Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 mislim da nas lozis. nemoguce je da se to nekome svidja, ko nije pustinjski jak u teranjuhm, ja sam nesto najblize pustinjskom jaku, a i dalje mi se ne svidjaju :( Link to comment
sailorman Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 hm, ja sam nesto najblize pustinjskom jaku, a i dalje mi se ne svidjaju :(:( Link to comment
sherman Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 hm, ja sam nesto najblize pustinjskom jaku, a i dalje mi se ne svidjaju :(ali nisi u teranju... Link to comment
Recommended Posts