Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ogavna je :puke:
+1
  • Replies 6.4k
  • Views 782.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

• Author

ni meni nije bas najseksi.... al nije ni ogavna.... bas mi je nako nekako.. srednjozalosna

cistacica na stiklama

• Author

tako ne misle ovi medz 35.000It might be hard to vote for your favorite shoe, but the people — 35,000 voters voted online in a Sexy Shoes contest, created by Footwear News and Saks Fifth Avenue — have spoken, naming Valentino's lace-embroidered leather peep-toe pump the winner. The ladylike, yet sexy, choice is further proof that the consensus is moving toward a ladylike trend. Furthermore, the simple and chic silhouette has been spotted on celebrities like Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, and Blake Lively. Valentino's peep-toe winner costs $695.

Nakon onog čuda, super je.

Melem za oci

jes vala. na ovim samo treba skloniti cipku i promeniti boju.na onim treba skloniti sve

• 2 weeks later...
pTBL1-7893208v275.jpgkako su dobre! timberland. jel ih sretao neko u bgd, i ako da, koliko kostaju?
kako su dobre! timberland. jel ih sretao neko u bgd, i ako da, koliko kostaju?
nema. beogradski timberlend ima povoljne cene, sto ce reci da kosta kao u evropskom inostranstvu, mozda cak i malo malecno jeftinije.

Edited by darling

ali nema :(hvala za info :)

ali nema :(hvala za info :)
Dobro je da ih nema :o Nastaviću da živim sa oba bubrega , odo da obrišem oglas :D

timberland misli na nase zdravlje -_-

timberland misli na nase zdravlje -_-
Slažem se ali ja bi najvolela da mi ...glavu čuva ona čizma :wub: Sigurno me ni sunusu ne bi više boleli.

kad smo kod kod timberlenda:27092_whe.jpg18500 isusovih crvenih krvnih zrnaca :frust:

kad smo kod kod timberlenda:27092_whe.jpg18500 isusovih crvenih krvnih zrnaca :frust:
Jbga...Ja imam brdo njihovih stvari ali cekam februar kad su im rasprodaje ...mnogo su neke stvari zacepili..