dig_chohano Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 (edited) Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikeOve najčešće nosimi jedne Nike i Converse, al neće google da ih slika za mene...Cipele namerno preskačem, dosta mi je što moram da ih nosim po ovom govnavom vremenu... Edited December 18, 2007 by dig_chohano
morgana Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ja sam u osnovnoj skoli obozavala converse, a, kako mi ukus nije evoluirao od tada, odusevljena sam povratkom ljubljenog modela i ujedno duboko potresena nedostatkom mog broja u optimalnoj kombinaciji boja. 38 i 39 ima samo bijelo-roze i bijelo-svijetlo plavo. uzas. sudbino sestro!lendl adidaske nisam imala jer sam navijala za bekera. i bruna oresara.
lostfanforever Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikei ja najbolje obozavam Asics :)
baklavica Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 i ja najbolje obozavam Asics :)Mnogo su ravne :(. A lepeeee...
Hippie Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 koji lud ukus. mislim i na sve prethodne. svaka cast.nesto sam ovih dana u amsterdamu sacovao starke, sto cudnije to bolje, bilo je varijanti sa krznom, kariranih, onih sa gomilom rupica... na kraju nisam mogao da se odlucim.voleo bih uzivo da vidim ove:strikane starke.... Converse Chuck Taylor, moje omiljene... zipa ove.....
Renegade Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Trenutno najviše rabim ove:Pominjane superstar su ok samo relativno brzo pucaju sa strane odmah pored gume. Je l' video neko negde da ima kod nas ultrastar?
dig_chohano Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 (edited) i ja najbolje obozavam Asics :)Ma, sjajne patike. Ja već video jedne koje ću pridodati uz ona dva para odozgo, a voleo bih i ove negde da iskopam, deluju potpuno nenormalnoMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo. Edited December 18, 2007 by dig_chohano
lostfanforever Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 kacite malo fotke stopalafetish ? ^_^ Moguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo.imam cak i ogovarajuce carape (svaki prst razdvojen doduse)stvarno inventivno. a jel imaju 2 modela za one koji su bili testosteronski fetusi i one koji to nisu? nemojmo zapostaviti nozni kaziprst! -_-
dig_chohano Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Na žalost, ne. Ali to uzimaju u obzir prilikom proizvodnje matching nun-čaka.
Recommended Posts