Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted (edited)

Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikebillkillssmall.jpg531200362.jpgOve najčešće nosim559191013.jpgi jedne Nike i Converse, al neće google da ih slika za mene...Cipele namerno preskačem, dosta mi je što moram da ih nosim po ovom govnavom vremenu...

Edited by dig_chohano
Posted

ja sam u osnovnoj skoli obozavala converse, a, kako mi ukus nije evoluirao od tada, odusevljena sam povratkom ljubljenog modela i ujedno duboko potresena nedostatkom mog broja u optimalnoj kombinaciji boja. 38 i 39 ima samo bijelo-roze i bijelo-svijetlo plavo. uzas. sudbino sestro!lendl adidaske nisam imala jer sam navijala za bekera. i bruna oresara.

Posted
Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikebillkillssmall.jpg531200362.jpg
i ja najbolje obozavam Asics :)
Posted
Mnogo su ravne :(. A lepeeee...
Posted
koji lud ukus. mislim i na sve prethodne. svaka cast.nesto sam ovih dana u amsterdamu sacovao starke, sto cudnije to bolje, bilo je varijanti sa krznom, kariranih, onih sa gomilom rupica... na kraju nisam mogao da se odlucim.voleo bih uzivo da vidim ove:knitchucks.jpgstrikane starke....
Converse Chuck Taylor, moje omiljene... zipa ove.....3034-256902-p.jpg
Posted

Trenutno najviše rabim ove:2007_09_29024.jpgPominjane superstar su ok samo relativno brzo pucaju sa strane odmah pored gume. Je l' video neko negde da ima kod nas ultrastar?

Posted (edited)
Ma, sjajne patike. Ja već video jedne koje ću pridodati uz ona dva para odozgo, a voleo bih i ove negde da iskopam, deluju potpuno nenormalnosplit_toe_asics.jpgMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo. Edited by dig_chohano
Posted
kacite malo fotke stopala
fetish ? ^_^
split_toe_asics.jpgMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo.
imam cak i ogovarajuce carape (svaki prst razdvojen doduse)stvarno inventivno. a jel imaju 2 modela za one koji su bili testosteronski fetusi i one koji to nisu? nemojmo zapostaviti nozni kaziprst! -_-
Posted

Na žalost, ne. Ali to uzimaju u obzir prilikom proizvodnje matching nun-čaka.