Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

ima cesare kul gilja, a te šunjalice su mu užas

:nobles:

Posted

sad si me natero da pogledam kolekciju. ajme, koliko su gadne :D

https://www.cesare-paciotti.com/ww_eu/men/shoes.html

(eventualno ove zumbane, al ni te, imaju taj vajb gadnosti kad znas cije su)

dosle su balensijage kod nas. kod mene u dzimu ima jedan koji ih zakljucava u loker, dok svi ostali ostavljamo obucu van, dal stvano misli da ce mu neku ukrasti ruznjace :D

Posted

najlepše su ove jednobojne borolete za 90 evra

Posted

Ja se sprdo za paćotija, a vidim linkovi pršte. Kontam od nedelje da se dam u neku u nabavku pa ću vas obradovati ovde. 

Posted

ove kumsove su sa nanognicom 

Posted

Probala nite j. Predobre su, def cu kupiti. Jesu mozda malo sire od iniki al lepse cak deluju I kudikamo cvrsce drze nogu, u inikiju samo cekam da izvrnem zglob

Problem bio sto mi broj 40delovale cak kratko, uvek nosim adidas 40,I na sebi imala jedne dok sam probala. Cudno.

Probacu jos jednom, al ne nakon 3 sata setnje.. u muskim velicinama (od 41 navise) ima lepsih boja

Posted

bogami za zene,  stikle paciotti su i dalje odlicne, ali ja to vise ne mogu da nosim. 

Posted (edited)
46 minutes ago, nisam ja said:

Ja se sprdo za paćotija, a vidim linkovi pršte. Kontam od nedelje da se dam u neku u nabavku pa ću vas obradovati ovde. 

kupi ruzne, da imamo o cemu da diskutujemo. 

Edited by darling
Posted

:D

sa zadovoljstvom, i da znas da u ovom surovom svetu gde sve ima cenu tu uslugu ne naplacujem :D

kasmo kod surovog sveta, zara u nas otvorila onlajn sop. bas me zanima kako su zamislili da ce to funkcionisati s srb carinom i postarinom. 

Posted

moje nove skerchersice. jako udobne zbog uloska od memorijske pene. i nisu toliko glomazne koliko deluju na slikama. za moju nogu i konstituciju, odlicne.

13142-mve.jpg

Posted

evo i host može takve duzme

slagaće mu se uz personaliti

:fantom: