Jump to content

Featured Replies

attachicon.gifpatike2.jpg

nasao ove stare patike.ne znam gde mogu sad da se kupe a najlepse su u svitu i okolici

ima li neko ideju gde se mogu kupiti? placam info u pivu ili tak neku vrednost

Odlicne!

Ovo su Nike All Court Canvas. Tesko ces ih naci u ovoj boji.

Year Released: 1975

By 1985, the All Court Canvas was the Yugo of tennis shoes. In 1975, I am sure these shoes meant something... :)

Evo ih na 39. mjestu.

Ladno bih nosio 90% sa ove liste...

Edit: mozda ove mozes naruciti. Najslicnija je boja

Edited by B_B

attachicon.gifpatike2.jpg

nasao ove stare patike.ne znam gde mogu sad da se kupe a najlepse su u svitu i okolici

ima li neko ideju gde se mogu kupiti? placam info u pivu ili tak neku vrednost

ovo ti je nešto najbliže traženom modelu

ovo ti je nešto najbliže traženom modelu

:lolol:

ti imaš neko slepilo na obuću

Još koštaju 9,5 hiljade, ej znaš kad bi dao 9,5 hiljada za patike, 4 plafon

Edited by Duci Simonovic

Dao bi kad' bi im'o

Lako je kumsu, on je tajkun

ti imaš neko slepilo na obuću

To mu je od štikli. Nagnječio nerv.

Edited by Razzmatazz

hvala B_B

hvala kums

htela da kupim birkenstock gizeh papucice, seksi zmija, ali eto bas te se cekaju ...ma idi...

• 4 weeks later...

Kakva su iskustva sa vraćanjem tj reklamacijom patika u Srbiji?

Nikad ranije se nisam žalio na ovako nešto, ali evo nema ni 3 meseca kako sam ih kupio, i puklo platno...

Osećam unapred da će mi reći da ih nisam pravilno koristio, održavao ili šta već :D

Edited by mraki

pre pola godine sam kupio patike cerkici u beba kids u delta cityu, nosila ih je tamo sat vemena i pocele su da se raspadaju i da pustaju boju. nisu hteli odmah da mi vrate pare ili da ih zamene vec su ih poslali na vestacenje u jungoinspekt. nakon nedelju dana je stigla presuda - dve godine stara cerkica nepravilno nosi patike i zbog toga ne mogu da mi vrate ni novac ni da mi zamene patike. srecom, forumasica darling je pritrcala u pomoc i nakon njene obrade hteli su da mi zamene i air max 2 koje sam kupio kad je ivan gavrilovic izdao svoj prvi singl. tako da, cimaj darling i zameni sve sto imas u kuci. :fantom:

Može li se znati nešto više o draginom pristupu?

Može li se znati nešto više o draginom pristupu?

i ja bih da znam tajnu.

moj pristup je ostro i odlucno u okviru zakona. 

cuvajte racune.

u tom smislu, mraki, jesi sacuvao racun i kod koga si kupio patike? 

Jesam. Planeta sport

jao, uzas, to je n sport. al dobro... 

okej, treba da odes kod njih na kasu i ulozis reklamaciju. oni ce ti uzeti patike i poslati ih jugoinspektu, odakle ce ih vratiti s obrazlozenjem da si nepravilno nosio cipele. 

kad dobijes taj papir, onda cemo im napisati pismo, i posle ce ti vratiti pare.

nemoj da se nerviras, nemoj da se svadjas s njima, ne gubi zivce, energiju, nema smisla, a na kraju ce sve biti u redu i dobices novac nazad.