B_B Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) patike2.jpg nasao ove stare patike.ne znam gde mogu sad da se kupe a najlepse su u svitu i okolici ima li neko ideju gde se mogu kupiti? placam info u pivu ili tak neku vrednost Odlicne! Ovo su Nike All Court Canvas. Tesko ces ih naci u ovoj boji. Year Released: 1975 By 1985, the All Court Canvas was the Yugo of tennis shoes. In 1975, I am sure these shoes meant something... :) Evo ih na 39. mjestu. Ladno bih nosio 90% sa ove liste... Edit: mozda ove mozes naruciti. Najslicnija je boja Edited July 10, 2017 by B_B
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 patike2.jpg nasao ove stare patike.ne znam gde mogu sad da se kupe a najlepse su u svitu i okolici ima li neko ideju gde se mogu kupiti? placam info u pivu ili tak neku vrednost ovo ti je nešto najbliže traženom modelu
slepa živana Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 ovo ti je nešto najbliže traženom modelu ti imaš neko slepilo na obuću
Duci Simonovic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Još koštaju 9,5 hiljade, ej znaš kad bi dao 9,5 hiljada za patike, 4 plafon Edited July 11, 2017 by Duci Simonovic
Razzmatazz Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) ti imaš neko slepilo na obuću To mu je od štikli. Nagnječio nerv. Edited July 11, 2017 by Razzmatazz
mustang Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 htela da kupim birkenstock gizeh papucice, seksi zmija, ali eto bas te se cekaju ...ma idi...
mraki Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Kakva su iskustva sa vraćanjem tj reklamacijom patika u Srbiji? Nikad ranije se nisam žalio na ovako nešto, ali evo nema ni 3 meseca kako sam ih kupio, i puklo platno... Osećam unapred da će mi reći da ih nisam pravilno koristio, održavao ili šta već :D Edited August 8, 2017 by mraki
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 pre pola godine sam kupio patike cerkici u beba kids u delta cityu, nosila ih je tamo sat vemena i pocele su da se raspadaju i da pustaju boju. nisu hteli odmah da mi vrate pare ili da ih zamene vec su ih poslali na vestacenje u jungoinspekt. nakon nedelju dana je stigla presuda - dve godine stara cerkica nepravilno nosi patike i zbog toga ne mogu da mi vrate ni novac ni da mi zamene patike. srecom, forumasica darling je pritrcala u pomoc i nakon njene obrade hteli su da mi zamene i air max 2 koje sam kupio kad je ivan gavrilovic izdao svoj prvi singl. tako da, cimaj darling i zameni sve sto imas u kuci.
nisam ja Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Može li se znati nešto više o draginom pristupu?
Arkadija Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Može li se znati nešto više o draginom pristupu? i ja bih da znam tajnu.
darling Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 moj pristup je ostro i odlucno u okviru zakona. cuvajte racune. u tom smislu, mraki, jesi sacuvao racun i kod koga si kupio patike?
darling Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 jao, uzas, to je n sport. al dobro... okej, treba da odes kod njih na kasu i ulozis reklamaciju. oni ce ti uzeti patike i poslati ih jugoinspektu, odakle ce ih vratiti s obrazlozenjem da si nepravilno nosio cipele. kad dobijes taj papir, onda cemo im napisati pismo, i posle ce ti vratiti pare. nemoj da se nerviras, nemoj da se svadjas s njima, ne gubi zivce, energiju, nema smisla, a na kraju ce sve biti u redu i dobices novac nazad.
Recommended Posts