Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Stvarno? Pa to je bila glavna prednost, da noga lepo "legne"... Eto... ....shit has hit the fan...
Behemoth Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Pitao sam i na temi za hajking, ali ajd i ovde. Ima li neko iskustva sa Copperminer obućom? Ima neko veliko sniženje u Đaku, pa mi je primamljivo. Naravno u drugoj boji :)
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 ja imam neke scarpa mojoto, identične su ovim tvojim
Behemoth Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Moguće je da su promenili ime. I kakve su, valjaju li čemu?
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) ove su sjajne. ima ih u iglu športu u uzun mirkovoj, ne verujem da su menjali ime, moguće da im je to neki pod brend e http://www.iglusport.rs/prodavnica/obuća/plitke-cipele/mojito Edited July 10, 2017 by kud u maglu Simoviću
askeladden Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 ove su sjajne. ima ih u iglu športu u uzun mirkovoj, ne verujem da su menjali ime, moguće da im je to neki pod brend e http://www.iglusport.rs/prodavnica/obuća/plitke-cipele/mojito Odlicne patike.Zena ih fura vec skoro godinu dana i nisu se pomerile.
slepa živana Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 ja imam neke scarpa mojoto, identične su ovim tvojim pa nisu baš identične. a ni cena im nije identična. mojoto :D ne budu ispod 10 hiljada ni na sniženju.
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 mojito bezmalo su iste, kad sam ih prvi put video reko 100% je neki njihov low brend
Behemoth Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Uzeo sam te copperminer sa vibram djonom za 5.5k dinara u Djaku. Njih doduse nema na sajtu ali su maltene iste kao ove sto sam okacio, samo sa drugacijim djonom. Snizenje 50% :) Deluju mi vrlo udobno, videcemo posle premijere :) Sent from my iPhone using Tapatalk
bradilko Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) nasao ove stare patike.ne znam gde mogu sad da se kupe a najlepse su u svitu i okolici ima li neko ideju gde se mogu kupiti? placam info u pivu ili tak neku vrednost Edited July 10, 2017 by bradilko
Recommended Posts