El Guapo Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Dal je prava koža za 21reur + shipping na SD?
Dr Arslanagić Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 pa pise ti u specifikaciji na sajtu. ne verujem, mada mozda i jeste ako je bas veliki popust
jms_uk Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 The Kangol Brent Mens Brogues has a great formal look featuring decorative styling to produce greater eye catching flair. The rope lacing and smooth leather upper creates a great look. Finished with a slight heel and Kangol branding.> Mens brogues> Kangol branding> Rope lacing> Smooth leather upper> Slight heel> Decorative design work 80% popusta na tom konkretnom modelu
precog Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 kazu da ih uglavnom nose niski frajeri kad idu u lov na visoku divljac.
Tresko Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Under Armour Fat Tire? Ja imam one low trail, udobne su i čvrste.
Kubrick Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Zna li neko gde u Bgd prodaju novopazarske cipele Faretti?
Caligula Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ima'l neka kućna obuća koju ako obujem neću izgledati kao papučar/chicha/štreber/jadnik? Nosio sam kroksice po kuci pa mi se smucile, mora da ima nesto cool
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ima'l neka kućna obuća koju ako obujem neću izgledati kao papučar/chicha/štreber/jadnik? Nosio sam kroksice po kuci pa mi se smucile, mora da ima nesto cool
maheem Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ima'l neka kućna obuća koju ako obujem neću izgledati kao papučar/chicha/štreber/jadnik? Nosio sam kroksice po kuci pa mi se smucile, mora da ima nesto cool nešto u njegovom stilu:
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ima'l neka kućna obuća koju ako obujem neću izgledati kao papučar/chicha/štreber/jadnik? Nosio sam kroksice po kuci pa mi se smucile, mora da ima nesto cool 1 glava porodice treba da nosi ovako nešto ovde ima i za rajka kapa http://www.grubin.rs/en/kolekcija.php?kolekcija=muska&vrsta=papuca
ToniAdams Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 super su grubin, vec godinama ne menjam, a ne da nisam papucar, vec sam verovatno najmaco na forumu
Caligula Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Cijenim trud ^_^ nešto u njegovom stilu: +1 ali za ovo treba da smrsam 20+ kila 1 glava porodice treba da nosi ovako nešto ovde ima i za rajka kapa http://www.grubin.rs/en/kolekcija.php?kolekcija=muska&vrsta=papuca E jbg, to samo po napolju mogu da nosim Niste mi pomogli, mozda treba neko od stila da se javi. Majo, NisamJa, braca Stamenkovic, vatever
Haralampije Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 super su grubin, vec godinama ne menjam, a ne da nisam papucar, vec sam verovatno najmaco na forumu priznaju se samo naucno utemeljene cinjenice, nista rekla-kazala
Recommended Posts