October 26, 20168 yr slanje bi bilo u beograd a ne cg, a sredjivanje je gust E, onda OK. Mada ni KG nije blizu. Da l' će prodavac zbog 300 din hteti da se cima oko pakovanja? Doplati mu da barem obezbedi/oblepi ćoškove. I ja volim tako da guštiram :)
October 27, 20168 yr to se stavi u autobus , das majstoru 200 din i eto ga u Bg Edited October 27, 20168 yr by Haralampije
October 27, 20168 yr e, pa da. usluge autobusa kao postanske dilizanse koristim i na liniji herceg novi-beograd.
October 27, 20168 yr e, pa da. usluge autobusa kao postanske dilizanse koristim i na liniji herceg novi-beograd.Ja to vec 20+ godina zovem srpski DHL. Koliko se kuca napravilo od provizije soferima i kondukterima... Slucajno poslato sa Tapatoka
October 31, 20168 yr Jel ima neko iskustva sa Pepe Jeans obućom, konkretno ženskim čizmama? Jedne mi se sviđaju, ali koštaju 18 iljada, pa da se ne zalećem.
November 1, 20168 yr Trazim chelsea od prevrnute koze, al da ne izuvaju. Ideje? pa kako ces onda zauvek u cipelama?
November 1, 20168 yr hoću da vidim kakav je osećaj nositi braon cipele. Isti kao i kad nosiš crne, samo je druga boja. Zezam se, i ja sam pre dve godine po prvi put nabavio braon gilje, lepe eleganci Kickers, posle godina i godina nošenja crnih Martinki i, moram priznati da sam uživao. Pogledam dole i vidim lepe cipele koje hodaju sa mnom. Fin osećaj.
November 1, 20168 yr kupuj. meni se bas dopadaju. i to sive ili prljavo bezz. videh danas negde tokom guglanja chelsea brogue brown prevrnute, perverzno izgledaju. zena ima srebrne brogue, slucajno ih ugledao u prolazu i nisam mogao da ih ne kupim. voleo bih da ih imam al su mi all around preche, samo jos da ih nadjem :D Edited November 1, 20168 yr by maheem
November 1, 20168 yr Trazim chelsea od prevrnute koze, al da ne izuvaju. Ideje? Cini mi se da Mojo radi prilicno ok obucu, a imaju Chelsea. E sad, to je rucni rad, sto im podize cijenu, a za model koji trazis sasvim sigurno mozes odlicno da prodjes i sa serijskom proizvodnjom, ali mozda vrijedi da pogledas, Kneginje Ljubice 32 Moze i ovako, ako si raspolozen: ali prave i tradicional. Edited November 1, 20168 yr by morgana