morgana Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 slanje bi bilo u beograd a ne cg, a sredjivanje je gust
Frank Pembleton Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 slanje bi bilo u beograd a ne cg, a sredjivanje je gustŠkaf za miraz? ;-)
Bujodrag Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 slanje bi bilo u beograd a ne cg, a sredjivanje je gust E, onda OK. Mada ni KG nije blizu. Da l' će prodavac zbog 300 din hteti da se cima oko pakovanja? Doplati mu da barem obezbedi/oblepi ćoškove. I ja volim tako da guštiram :)
Haralampije Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) to se stavi u autobus , das majstoru 200 din i eto ga u Bg Edited October 27, 2016 by Haralampije
morgana Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 e, pa da. usluge autobusa kao postanske dilizanse koristim i na liniji herceg novi-beograd.
stajebrebilo Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 e, pa da. usluge autobusa kao postanske dilizanse koristim i na liniji herceg novi-beograd.Ja to vec 20+ godina zovem srpski DHL. Koliko se kuca napravilo od provizije soferima i kondukterima... Slucajno poslato sa Tapatoka
Arkadija Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jel ima neko iskustva sa Pepe Jeans obućom, konkretno ženskim čizmama? Jedne mi se sviđaju, ali koštaju 18 iljada, pa da se ne zalećem.
ivy Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Trazim chelsea od prevrnute koze, al da ne izuvaju. Ideje? pa kako ces onda zauvek u cipelama?
Bujodrag Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 hoću da vidim kakav je osećaj nositi braon cipele. Isti kao i kad nosiš crne, samo je druga boja. Zezam se, i ja sam pre dve godine po prvi put nabavio braon gilje, lepe eleganci Kickers, posle godina i godina nošenja crnih Martinki i, moram priznati da sam uživao. Pogledam dole i vidim lepe cipele koje hodaju sa mnom. Fin osećaj.
maheem Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) kupuj. meni se bas dopadaju. i to sive ili prljavo bezz. videh danas negde tokom guglanja chelsea brogue brown prevrnute, perverzno izgledaju. zena ima srebrne brogue, slucajno ih ugledao u prolazu i nisam mogao da ih ne kupim. voleo bih da ih imam al su mi all around preche, samo jos da ih nadjem :D Edited November 1, 2016 by maheem
morgana Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Trazim chelsea od prevrnute koze, al da ne izuvaju. Ideje? Cini mi se da Mojo radi prilicno ok obucu, a imaju Chelsea. E sad, to je rucni rad, sto im podize cijenu, a za model koji trazis sasvim sigurno mozes odlicno da prodjes i sa serijskom proizvodnjom, ali mozda vrijedi da pogledas, Kneginje Ljubice 32 Moze i ovako, ako si raspolozen: ali prave i tradicional. Edited November 1, 2016 by morgana
nisam ja Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) teo da nabodem 22:22:22 Edited November 1, 2016 by nisam ja
Recommended Posts