precog Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 darling da ne znaš jel su one ok kada neko ima petni trn? tj kakvu bi obuću trebao da ima neko sa ovom anomalijom Idi u footpoint centar da ti sredi baja uloske, onda ti je briga samo da ti obuca pasuje istima.
maheem Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) @dig: http://www.adidas.com/us/pure-boost-x-shoes/AF6431.html al nema muskih Edited February 7, 2016 by maheem
darling Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) nema, pure boost x su za seke. vi muski ultra i enerdzi bust. meni su simpa ko zimski cipe jezi bust 750 crne baj kenjo vest, al su se rasprodale pre nego sto ih je on zamislio u svojoj glavi. pa zavrsile na ibeju za 3000 dolara. nije mi jasno zasto ne sasiju koliko ljudi traze, zar ne sluzi tome trziste da regulise ponudu i potraznju. sve su nas lagali o kapitalizmu. a m mislili da se za patike ceka u redu samo u socijalizmu.. ove bi kod nas mogle da se reklamiraju pod sloganom YEEZYVO :D Edited February 7, 2016 by darling
maheem Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 To ti je kolekcionarsko trziste patika. Neki ljudi ih skupljao ko ploche ili slichice
dig_chohano Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 @dig: http://www.adidas.com/us/pure-boost-x-shoes/AF6431.html al nema muskih Diskriminacija, krv im jebem Isusovu. Mada je beli đon tako da mi nije preterano žao.
mustang Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 najki ima lep prljav djon meni je vec godinu dana vreme da menjam moje dnevne patike ali nista mi se ne svidja dovoljno da budem srecna kada ih nosim. dok se ne raspadnu kako je krenulo.
maheem Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Samo za Cali: Asics u tvojoj boji [emoji14]uke:
mustang Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 previse mi je to glomazno. meni treba nesto super lagano i plitko (imam svoje uloske) a da nisu carape... izaci ce neki model koji je samo moj :)
Aion Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Pogledajte nesto iz Nike flyknit serije. Free 3.0 Flyknit su neverovatno lagane i udobne (bukvalno carapa sa ultra laganim djonom). Ne trcim, ali i da trcim mislim da bi mi bilo zao da ih tako trosim. Edited February 7, 2016 by Aion
garcia Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 ja ne znam koja je poenta sa tim popkama sa đonovima ali bih dao babi da mi isplete jedne
nisam ja Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Video sam one vibramke 5 fingers uživo neki dan. Jel to neko terao? Edited February 7, 2016 by nisam ja
Razzmatazz Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Pogledajte nesto iz Nike flyknit serije. Free 3.0 Flyknit su neverovatno lagane i udobne (bukvalno carapa sa ultra laganim djonom). Ne trcim, ali i da trcim mislim da bi mi bilo zao da ih tako trosim. Meni je to već skroz kao one za u vodu, gde je dno neodgovarajuće za bosu nogu od hridi, korala i ostale negostoljubive prirode.
jms_uk Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 najki ima lep prljav djon meni je vec godinu dana vreme da menjam moje dnevne patike ali nista mi se ne svidja dovoljno da budem srecna kada ih nosim. dok se ne raspadnu kako je krenulo. Sto ne uzmes iste ponovo?
Recommended Posts