Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

darling da ne znaš jel su one ok kada neko ima petni trn?

tj kakvu bi obuću trebao da ima neko sa ovom anomalijom

Idi u footpoint centar da ti sredi baja uloske, onda ti je briga samo da ti obuca pasuje istima.
Posted

Ja mislim da je Stella Mccartney for Adidas.

Posted (edited)

nema, pure boost x su za seke. vi muski ultra i enerdzi bust.

meni su simpa ko zimski cipe jezi bust 750 crne baj kenjo vest, al su se rasprodale pre nego sto ih je on zamislio u svojoj glavi. pa zavrsile na ibeju za 3000 dolara. nije mi jasno zasto ne sasiju koliko ljudi traze, zar ne sluzi tome trziste da regulise ponudu i potraznju. sve su nas lagali o kapitalizmu. a m mislili da se za patike ceka u redu samo u socijalizmu..

ove bi kod nas mogle da se reklamiraju pod sloganom YEEZYVO :D

blackout-yeezy-750-boosts-01(1).jpg

Edited by darling
Posted

To ti je kolekcionarsko trziste patika. Neki ljudi ih skupljao ko ploche ili slichice

Posted

najki ima lep prljav djon

meni je vec godinu dana vreme da menjam moje dnevne patike ali nista mi se ne svidja dovoljno da budem srecna kada ih nosim. dok se ne raspadnu kako je krenulo.

Posted

Samo za Cali:

75f1134861acc403acd20b6c78093ada.jpg

Asics u tvojoj boji [emoji14]uke:

c93704ccc064f350b40c4108e9aee210.jpg

Posted

previse mi je to glomazno. meni treba nesto super lagano i plitko (imam svoje uloske) a da nisu carape... izaci ce neki model koji je samo moj :)

Posted (edited)

Pogledajte nesto iz Nike flyknit serije. Free 3.0 Flyknit su neverovatno lagane i udobne (bukvalno carapa sa ultra laganim djonom). 

82917.jpg

Ne trcim, ali i da trcim mislim da bi mi bilo zao da ih tako trosim.

Edited by Aion
Posted

ja ne znam koja je poenta sa tim popkama sa đonovima ali bih dao babi da mi isplete jedne :fantom:

Posted (edited)

Video sam one vibramke 5 fingers uživo neki dan. Jel to neko terao?

Edited by nisam ja
Posted

Pogledajte nesto iz Nike flyknit serije. Free 3.0 Flyknit su neverovatno lagane i udobne (bukvalno carapa sa ultra laganim djonom). 

82917.jpg

Ne trcim, ali i da trcim mislim da bi mi bilo zao da ih tako trosim.

Meni je  to već skroz kao one za u vodu, gde je dno neodgovarajuće za bosu nogu od hridi, korala i ostale negostoljubive prirode.

Posted

najki ima lep prljav djon

meni je vec godinu dana vreme da menjam moje dnevne patike ali nista mi se ne svidja dovoljno da budem srecna kada ih nosim. dok se ne raspadnu kako je krenulo.

Sto ne uzmes iste ponovo?