Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

crno u dushi je moralo pazariti

reebok-ventilator-st-white-white.jpg

iste take imam samo plavicaste!

ludilo od udobnosti!

Posted

bele su udobnije mucho :fantom:

pre mesec dana mi pukla patika u rejonu malog prsta a juce kako sam izasao sa novim iz butitja pukla i druga na istom mestu. izdahnula je u miru RIP. mada jos cu da ih furam, ventilator fo real :D

Posted

ja jos uvek imam negde u ormanu zoo york koji sam kupio pre 8 godina...mnogo ih volim iako su sada vec raspad. nemam srca da ih bacim.

a ove imam vec skoro 4 godine. i nista im ne fali. najbolje patike ikada

4101000281581_BK_M70_M.JPG

Posted

zena naletila na rasprodaju u nekom outletu. dva para tretorna koje ja kupujem cesto (dobar dizajn, ali izdrze 1 max 2 sezone) i neka meni nova pingvin marka sa slicnim dizajnom. damage 100 usd. bonus 5 pari levi's modela koji sam trazio da mi se kupi. to isto bagatela, za te pare kod menae mogu kupiti jedan par i da mi mozda ostane za pivo. zivela amerika, u pekingu em nemos naci brojeve, em kosta bogaoca. 

4MSnaUX.jpg

Posted (edited)

uh tretorn ima super gumenih cizmi i kabanica al ne videh nigde sem na inter netu

Edited by maheem
Posted

ima kod mene u ormanu njihovih cizama i kabanica ko da ce svaki dan kisa da pada...povoljno  :D zene su cudo...

Posted

Gdje se u Beogradu moze naci malo veci izbor Adidas patika? Trazim dragon model u nekoj zenskastijoj boji.

Posted

ja ipak pazarila maksare  :blush:  

ubola dodatno snizenje juche od 20%

• 1 month later...
Posted

Drugari, dajte neku dobru preporuku za cipele za zimu. Treba mi nešto baš za kijamet tipa sneg, led itd itd......