mustang Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 ima li na ovom forumu bar jednog mi druga dizelasa i onih koji nose sve osim adidas, puma, retrko najki, asics, nb, DG, shatro skejtera? :) svi ste bre na isti kalup...bre.
ToniAdams Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 kako? pa mekejb ti je saban par ekselans. samo vazdusni i to mora da se vidi.
Mil@n Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Stigle... Ako ikad više uzmem patike ovde, ubite me. Dobro su ih i procenili, samo me klepili 20% pdv-a, carina ništa. Znate da sam se skoro ponovio, ali ne lezi vraže, odem sa burazom do outleta i ne lezi vraže ponesem karticu... A tamo, ljubav na prvi pogled.. Kada sam ih video odlepio sam, nisam video lepše patike pa barem 10 godina. Savršene su... Uživo su lepše barem duplo. God bless 12 rata u EFG.
borris_ Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Ali stavrno, samo stavis sliku tena (obavezno markiranih) kricavih boja (najbolje je da su osnovne boje to jest mjesavina dvije osnovne boje) i odmah svi vubuju. Djecacki hipsteraj. Edited August 4, 2015 by borris_
assück Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 dajder da vidimo kakve anatomske ti nosis, anti-hipsteru
borris_ Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Hipsterske, naravno, previse citam ovaj forum. Ali lijecim se.
svashtabezneshto Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Samo da primetim da uglanom muškarci kupuju obuću (dobru! al' to sad nije bitno), a žene ništa. I posle za žene kažu da nekontrolisano opremaju svoj cipelarnik! :)
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 primeceno odavno. al verujem da vasa tri para vrede ko jedan nas. zato i cutimo jer ne podnosimo kritiku na racun obuce :)
darling Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 http://www.camper.com/en_IT/women/shoes/tomorrow/camper-tomorrow-K200037-002 super su mi ove mini maus cipe.
Marcus Wulffings Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 http://www.camper.com/en_IT/women/shoes/tomorrow/camper-tomorrow-K200037-002 super su mi ove mini maus cipe. kak'i mini maus, bila bi prava rugged lady
InvisibleLight Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ima li u bgd neka mega ekskluzivli nike shoes radnja? da nije s.vision, djak i sl. trebam nove patike, lunarglide 6 i ne mogu ih naci online u srbiji da narucim. ima nekih ali ne boje koje ja hocu.
wall Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ima li u bgd neka mega ekskluzivli nike shoes radnja? da nije s.vision, djak i sl. trebam nove patike, lunarglide 6 i ne mogu ih naci online u srbiji da narucim. ima nekih ali ne boje koje ja hocu. Ušće?
Recommended Posts