Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

ima li na ovom forumu bar jednog mi druga dizelasa i onih koji nose sve osim adidas, puma, retrko najki, asics, nb, DG, shatro skejtera? :)

svi ste bre na isti kalup...bre.

Posted

kako?

pa  mekejb ti je saban par ekselans.

samo vazdusni i to mora da se vidi.

Posted

zelim :cry:

2hqt45c.jpg

2yuhkci.jpg

cool su, al' meni saucony ljepse:

saucony-jazz-low-pro-2866-shoes-dark-gre

Posted

Stigle...  :heart: 

Ako ikad više uzmem patike ovde, ubite me. Dobro su ih i procenili, samo me klepili 20% pdv-a, carina ništa. 

D943N-2510_01.jpg?642e0d

Znate da sam se skoro ponovio, ali ne lezi vraže, odem sa burazom do outleta i ne lezi vraže ponesem karticu... A tamo, ljubav na prvi pogled.. Kada sam ih video odlepio sam, nisam video lepše patike pa barem 10 godina. Savršene su... Uživo su lepše barem duplo. God bless 12 rata u EFG. 

91004.jpg

Posted (edited)

Ali stavrno, samo stavis sliku tena (obavezno markiranih) kricavih boja (najbolje je da su osnovne boje to jest mjesavina dvije osnovne boje) i odmah svi vubuju.

Djecacki hipsteraj.

Edited by borris_
Posted

dajder da vidimo kakve anatomske ti nosis, anti-hipsteru

Posted

Hipsterske, naravno, previse citam ovaj forum.

Ali lijecim se. 

Posted

02477_blk.jpg

Sa 9500 na 5100 (40% - 500din sa kartice) ...

Posted

Samo da primetim da uglanom muškarci kupuju obuću (dobru! al' to sad nije bitno), a žene ništa.

I posle za žene kažu da nekontrolisano opremaju svoj cipelarnik!

:)

Posted

primeceno odavno. al verujem da vasa tri para vrede ko jedan nas. zato i cutimo jer ne podnosimo kritiku na racun obuce :)

Posted

ima li u bgd neka mega ekskluzivli nike shoes radnja? da nije s.vision, djak i sl.

trebam nove patike, lunarglide 6 i ne mogu ih naci online u srbiji da narucim. ima nekih ali ne boje koje ja hocu.

Posted

ima li u bgd neka mega ekskluzivli nike shoes radnja? da nije s.vision, djak i sl.

trebam nove patike, lunarglide 6 i ne mogu ih naci online u srbiji da narucim. ima nekih ali ne boje koje ja hocu.

Ušće?