June 29, 20159 yr Ja obožavam Grubin sandale. I čovek i ja imamo po dva para :) (Obnavljamo ih redovno) Ko ne voli Grubin ne voli ni ljude ni noge! Ako su ženske noge more. Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući.
June 29, 20159 yr Udobnost ispred društvenih konvencija, uvek! :) Samo ako šljapka do bazena ili plaže. -_-Negde mora postojati granica.
June 29, 20159 yr Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući. sem na plaži ili bazenu, dodao bih.
June 29, 20159 yr Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući. Ma, šta, da nije socijalno neprihvatljivo, ja bi' 'odo okolo u togi i sandalama. Al', jbg, omatorilo se. Kad bejah mladjani tinejdžer, nije mi smetalo da se oblačim u šarenu hipijevštinu no sad više volim da sam neupadljiv, tj. da uobraženo suptilno praktikujem prezir prema kojekakvom svrstavanju. Edited June 29, 20159 yr by Bujodrag
June 29, 20159 yr i treći kandidat: E, ove su već neružne: +1 Al', jbg, za mene su Nike neraskidivo povezane sa dizelaštvom: -2
June 29, 20159 yr Ma, šta, da nije socijalno neprihvatljivo, ja bi' 'odo okolo u togi i sandalama. Al', jbg, omatorilo se. Kad bejah mladjani tinejdžer, nije mi smetalo da se oblačim u šarenu hipijevštinu no sad više volim da sam neupadljiv, tj. da uobraženo suptilno praktikujem prezir prema kojekakvom svrstavanju. Jebeni hobiti.