wall Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ja obožavam Grubin sandale. I čovek i ja imamo po dva para :) (Obnavljamo ih redovno) Ko ne voli Grubin ne voli ni ljude ni noge! Ako su ženske noge more. Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući.
svashtabezneshto Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Udobnost ispred društvenih konvencija, uvek!:)
wall Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Udobnost ispred društvenih konvencija, uvek! :) Samo ako šljapka do bazena ili plaže. -_-Negde mora postojati granica.
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući. sem na plaži ili bazenu, dodao bih.
wall Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Znaci u celoj Jagodini Dakle ima nešto u onom stereotipu o kockastoj glavi. :P
Bujodrag Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Odrasli muškarci ne treba da hodaju u otvorenoj obući. Ma, šta, da nije socijalno neprihvatljivo, ja bi' 'odo okolo u togi i sandalama. Al', jbg, omatorilo se. Kad bejah mladjani tinejdžer, nije mi smetalo da se oblačim u šarenu hipijevštinu no sad više volim da sam neupadljiv, tj. da uobraženo suptilno praktikujem prezir prema kojekakvom svrstavanju. Edited June 29, 2015 by Bujodrag
Bujodrag Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 i treći kandidat: E, ove su već neružne: +1 Al', jbg, za mene su Nike neraskidivo povezane sa dizelaštvom: -2
wall Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ma, šta, da nije socijalno neprihvatljivo, ja bi' 'odo okolo u togi i sandalama. Al', jbg, omatorilo se. Kad bejah mladjani tinejdžer, nije mi smetalo da se oblačim u šarenu hipijevštinu no sad više volim da sam neupadljiv, tj. da uobraženo suptilno praktikujem prezir prema kojekakvom svrstavanju. Jebeni hobiti.
darling Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ove (muske) cekam na rasprodaji http://www.clarks.eu/p/26106973
Recommended Posts