ToniAdams Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 meni ovo na slajbi deluje ko kineska kopija. jel to sa aliekspresa?
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Nadjem sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Meni to super udobno za posao, za svaki dan. U ravnim cipelama ne umem da hodam
Dagmar Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 I ides u slicnim cipelama na posao? I posle u prevoz/auto sa tim, i stizes ziva? Respect :)
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) Volim :D Edit: haljina mi je belo zlatna, a birdman mi se nikako nije svideo...sto dodatno pojasnjava izbor cipela <3 Edited March 1, 2015 by remedios
Mil@n Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Sigurno su bile 900... Sigurno. ;)
svashtabezneshto Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Aldo ima slične, meni su preudobne, i oko 100 do 150 eura su, ako se uhvati neko sniženje, znaju biti i jeftinije.
ToniAdams Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Nadjem $_3.JPG sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao mosdef, ako ti se ove svidjaju.
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) @ svastabasnesto Hvala na informaciji :) @toni ? mosdef? Edited March 1, 2015 by remedios
remedios Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Da, ali pismenom narodu :D ja ne znam sta je mosdef i ne umem da nadjem. Dobijam samo neke muske modele. Bila bih zahvalna na linku. Ovo je dan koji samo kompulsivna kupovina moze da spasi
Recommended Posts