Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

meni ovo na slajbi deluje ko kineska kopija. jel to sa aliekspresa?

Posted

Nadjem uploadfromtaptalk1425212870284.JPG sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao

Posted

Meni to super udobno za posao, za svaki dan. U ravnim cipelama ne umem da hodam

Posted

I ides u slicnim cipelama na posao? I posle u prevoz/auto sa tim, i stizes ziva? Respect :)

Posted (edited)

Volim :D

Edit: haljina mi je belo zlatna, a birdman mi se nikako nije svideo...sto dodatno pojasnjava izbor cipela <3

Edited by remedios
Posted

Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. 

Sigurno su bile 900... Sigurno. ;)

Posted

Aldo ima slične, meni su preudobne, i oko 100 do 150 eura su, ako se uhvati neko sniženje, znaju biti i jeftinije.

Posted

Nadjem attachicon.gif$_3.JPG sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao

mosdef, ako ti se ove svidjaju.

Posted (edited)

@ svastabasnesto Hvala na informaciji :)

@toni ? mosdef?

Edited by remedios
Posted

Da, ali pismenom narodu :D ja ne znam sta je mosdef i ne umem da nadjem. Dobijam samo neke muske modele. Bila bih zahvalna na linku. Ovo je dan koji samo kompulsivna kupovina moze da spasi

Posted

to je sleng nas crnaca iz huda. :fantom: