Jump to content

Featured Replies

meni ovo na slajbi deluje ko kineska kopija. jel to sa aliekspresa?

nijedne

+1

Nadjem uploadfromtaptalk1425212870284.JPG sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao

Gde se nose ovakve cipele?

Meni to super udobno za posao, za svaki dan. U ravnim cipelama ne umem da hodam

I ides u slicnim cipelama na posao? I posle u prevoz/auto sa tim, i stizes ziva? Respect :)

Volim :D

Edit: haljina mi je belo zlatna, a birdman mi se nikako nije svideo...sto dodatno pojasnjava izbor cipela <3

Edited by remedios

Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. 

Sigurno su bile 900... Sigurno. ;)

O daa. Ruthie Davis

uploadfromtaptalk1425214647072.png

Aldo ima slične, meni su preudobne, i oko 100 do 150 eura su, ako se uhvati neko sniženje, znaju biti i jeftinije.

Nadjem attachicon.gif$_3.JPG sasvim slucajno, na e bay-u. Cena oko 100 $. A bile su skoro 900 $. Odmah probam da ih kupim, medjutim kada sam stigla do kraja dobila sam cenu sa postarinom oko 190$. I tu stanem da razmislim malo, vratim se na pretragu...I kada vidim da su vec svuda prodate, odlucum da ne jedem leba sledeceg meseca i da ih ipak kupim i za 190$. Ali one vec prodate. I od juce neprestano trazim, i cekam, i nadam se. Ali njih nema i nema, a zivot mi polako gubi smisao

mosdef, ako ti se ove svidjaju.

@ svastabasnesto Hvala na informaciji :)

@toni ? mosdef?

Edited by remedios

sluzimo narodu :)

Da, ali pismenom narodu :D ja ne znam sta je mosdef i ne umem da nadjem. Dobijam samo neke muske modele. Bila bih zahvalna na linku. Ovo je dan koji samo kompulsivna kupovina moze da spasi

to je sleng nas crnaca iz huda. :fantom: