svashtabezneshto Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 jao, pa gde je hipi sada! ovo su cipele /te frida, narocito/ kao rodjene za nju :-) istina, i cijena im je ozbiljna, ali ipak su nesto jeftinije od cydwoqovih, koje su izgleda i bile inspiracija obucaru. istina, i moj obucar pravi cipele za slicne pare, pa bih rekla da je to ipak to kad je rucna izrada cipela u pitanju, ne moz' bas mnogo jeftinije nikome da se isplati... lepe, lepe! edit, xexexe hipi se pojavila dok sam pisala post :-)) Može li adresa tog obućara koji u Srbiji pravi obuću za slične pare? (Ako je uopšte Srbija u pitanju) Trep, trep. ;)
ivy Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ja ugrabila specijalnu priliku u mom selu, one night only, u specijalnom bijoskopu.. pojma neam kad che da krene worldwide.... bice u beogradu jedna projekcija ali to mi nije usput :( a ove lancijine cipele su diiivnnnee,on tacno zna sta zene zele :p
Lead Farmer Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Kao nastavak skorasnjeg caskanja na temu sangajke, starke i slicno. Najudobnije "starke" koje sam ikada gazio, top materijal i izrada, by Emma Hope. Takodje prisutne - nicim izazvane™ saksije. Joe sneaker album
Lead Farmer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 izgledaju kao ona riba keciga Elem, shopping fail kategorija: Nakon e-pazara, odlucih da ih zadrzim na cuvenu, "bice pasent uz deblje carape", foru... Rezultat: obuo ih max. 5 puta u zadnjih 7 godina.
*edited by mod Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Napokon odlucio da prekinem tradiciju ulaska iz starki u kanadjanke. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja evo od tipa februara prvi put usao iz patika u cipele i to nove ove na popustu 8300rsd u office shoes. Sad jos samo da mi se privikne noga i prodju zuljevi :(
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Ove su bolje
Dr Arslanagić Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ja evo od tipa februara prvi put usao iz patika u cipele i to nove ove na popustu 8300rsd u office shoes. Sad jos samo da mi se privikne noga i prodju zuljevi :( To se neće desiti. Imam iste (samo crne) već skoro 10 godina. Neuništive su ali...
Кристофер Лумумбо Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 imam iste i hocu da ih prodam, jednom sam ih obuo, zuljaju me sa strane i ne mogu nikako da ih nosim.
MayDay Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ja kupila 'vake da nosim po hladnoći, samo vojnički zelene. I sa stilizovanom vijetnamkom izgledam ko kreten, ali šta sad.
Recommended Posts