Pixie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no, doslo doba za baletanke. vidjela sam divne krempita-zute,, al obula bih ih cca 5x. i sad razmisljam da li da budem racionalna :(Budi racionalna, sacekaj koji dan...pa ces vec naci novu priliku za iracionalnost. :D
Pixie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 crni gumenjaci su isto Meni su najlepsi sa vockama.
morgana Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja sam nesto mislila da farbam cizme, ali ne znam na koju boju guma dobro reaguje. ako neko zna, eto meni zabave na jesen :D
pcelica Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 meni su se, ekšli, toliko svidele te cipelice da sam odma kupila jos jedan par.. u drugoj boji......mislim da su idealne za jurcanje pokraj jezera Erie.. kraduchi deci zmajove i jurechi sarene leptirovema kulushic.ti ih nosish, tebi trebaju da se svide. jbg, ja bila malo iskrena :D
Eidyia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nego, mislite li da balerinke debilno izgledaju na visokim curama?
ToniAdams Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 samo ako su vece od broja 43.daj foto, ne mozemo napamet.
Nicol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 pa zar balerinke, kao ravne cipele, nisu upravo namjenjene visokim curama. meni se ne sviđaju samo u jednom obliku- ako imaju špic.
Gonzo Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 meni su gore na nekoj bucmastoj nozi koja će da kipti iz njih.
Eidyia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 pa zar balerinke, kao ravne cipele, nisu upravo namjenjene visokim curama.Pa da, tako nalaže neka zdravoseljačka logika, samo sam ja baš dugo zazirala od njih, budući da mi se čini da važe za 1 prilično prezreni obućarski item.Tražila sam mišljenje (čitaj:odobravanje) drugih, bijedan sam karakter.
ToniAdams Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 meni je to retko simpatican obucarski item.volim ga videti, najiskrenije.
dranata Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 meni je to retko simpatican obucarski item.volim ga videti, najiskrenije.Saglasna. Obožavam baletanke, a visoka sam cura. ;)
Recommended Posts