Jump to content
IGNORED

Australian Open Finale

Ros

osvajac Australian Open 2012  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Na ozi TV-u su vodili Lejton Hjuit i Džim Kurijer i rekli su da ovako epski meč nikad nisu videli...
treba verovati vilanderu, ipak je on bio veci igrac.
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

55

• freakns

52

• Lancia

27

• bergasa19

25

Posted (edited)
najvise mu danas fali bolji retern. Nadal odlicno servira...
Cekaj, sta smo odlucili, sta mu je falilo danas? Servis, ritern, igra na mrezi, forhend, bekhend? Gde je najvise podbacio? :fantom: :D Edited by anantaram
Posted
treba verovati vilanderu, ipak je on bio veci igrac.
Nemoj molim te, saću k'o Đovak da bacim reket i padnem na forumski teren :D ...crko sam i ja, i meni je prošlo 2 ujutro (kao i njima).
Posted (edited)

Ovo je izgleda 7. najduzi mec u istoriji, 3. najduzi na slemu, i naravno najduze finale slema.11:05 – John Isner def. Nicolas Mahut, 2010 Wimbledon 1R6:33 – Fabrice Santoro def. Arnaud Clement, 2004 French Open 1R6:22 – John McEnroe def. Mats Wilander, 1982 Davis Cup, World Group QF6:21 – Boris Becker def. John McEnroe, 1987 Davis Cup, World Group Playoff6:04 – Horst Skoff def. Mats Wilander, 1989 Davis Cup, World Group QF5:59 – Radek Stepanek def. Ivo Karlovic, 2009 Davis Cup, World Group SF

Edited by anantaram
Posted

spanski komentar:Nadal tiene un problema con Djokovic, Djokovic tiene un problema con Federer, Federer tiene un problema con Nadal... Y Murray tiene muchos problemas

Posted
inace Nadal je bio 133-1 kada dobije prvi set na GS
takodje je imao i 16 od 17 u petom setuwilander je nesto promrmljao na kraju nisam najbolje razumeo. tipa zadovoljan je jer je nadal, e sad parafraziram jer nisam najbolje cuo, blizu da ce u nekom od sledecih meceva dobiti djokovica. ili nesto slicno.
Posted
takodje je imao i 16 od 17 u petom setuwilander je nesto promrmljao na kraju nisam najbolje razumeo. tipa zadovoljan je jer je nadal, e sad parafraziram jer nisam najbolje cuo, blizu da ce u nekom od sledecih meceva dobiti djokovica. ili nesto slicno.
Tako nekako. Tipa "sad vidi da moze da igra protiv Novaka". A dodao je, "cak i da je izgubio u 4".
Posted
spanski komentar:Nadal tiene un problema con Djokovic, Djokovic tiene un problema con Federer, Federer tiene un problema con Nadal... Y Murray tiene muchos problemas
A Kurijer je objašnjavao kako tip sa 16 g-slemova mora da prilagodi igru tipu koji je osvojio 10, a taj tip mora da prilagodi igru onom ko je osvojio 4 (sad 5).
Posted
komentar za Mukicu na kraju objasnio :lol:
Posted

gggggggggggggggggggg :piggy: rrrrrrrrrrooooooooookkkkkkkkkkkkk

Posted
To nije bio Vilander. On se odjavio u 4. satu valjda?
Posted
:lol:
Posted

Kako zamrzeti čoveka u nekoliko postova? Čitati o Macu Vilanderu na ppp...

Posted

poslednji put sam se ovako osecao 91-e, revans protiv bajerna...propustene 3 brejk lopte na 4:3 = 1:1 stojanovicu kroz noge5:3 i servis u tajbrejku = 1:22:4 u petom za nadala = stativa volfartaa onda miha, augentaler i auman :Hail:

Posted

Uz svo hejlovanje obojici, ali ipak cestitke pobedniku, moja generalna zamerka bi bila: sta je sa igrom na mrezi, momci? :( Mislim da bi ustedeli snagu zbog kracih udaraca, bilo bi kracih poena..samo da su imali vise petlje. Ovako su obojica isli na sigurnije, dobro kontam da se u finalu tako i ne eksperimentise, ali mogli bi malo da porade na tome ubuduce. Hmm, sto se tice linijskog sudije, mislim da je Novaku uskraceno nekoliko divnih poena njegovom losom procenom. No dobro, sve u svemu, brutalno dobar mec! Svaka njima cast na mentalnoj i fizickoj izdrzljivosti! :Hail: :ziga: :Hail: