Jump to content
IGNORED

Vojna akademija

Howard Moon

Recommended Posts

Posted

od 1 do 10, koliki nagon za povracanjem izaziva ova serija? 11?

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

21

• Frank Pembleton

11

• steins

10

• gone fishing

6

Posted
11 je rezervisano za serije Siniše Pavića
Posted
Suprotno od onog što oni koji nisu išli u vojsku povrate posle 5 sklekova...
Posted

Scena u kojoj ih snima kamera iz vazduha kako stoje na pisti na Akademiji je sranje, ima ih šaka jada, mogli su da plate statiste or smtg, snime iz 20 uglova, pa miksaju kad im treba mnoštvo...... i jako su gadni rashodovani topovi koje su rasporedili po krugu 'demije, totalni idiotizam, ne znam da li je ovo urađeno samo radi serije ili sada i inače stoje tamo.I dajem 20€ da će do kraja prve sezone ispasti da je jedan od pitomaca (sada ih zovu ~kadeti?) iz uvodne epizode gej. :fantom:

Posted
Suprotno od onog što oni koji nisu išli u vojsku povrate posle 5 sklekova...
teacheru, jesi pravio ispracaj kada si isao u vosjku? trubaci, meze, rodbina, ceo taj fazon?
Posted

Ja sam napravio ispracaj i vratio se u roku 24h.

Posted
Ja sam napravio ispracaj i vratio se u roku 24h.
ozbiljno ili se zajebavas? imam druga koji je pravio ispracaj, iako sam ga mesecima molio da se ne glupira, pa se posle nedelju dana vratio kuci.
Posted (edited)
ozbiljno ili se zajebavas? imam druga koji je pravio ispracaj, iako sam ga mesecima molio da se ne glupira, pa se posle nedelju dana vratio kuci.
Najozbiljnije. Doduse bilo je nesto vise od 24h, bolje receno dosao sam u kasarnu u 5 do 12 uvece i oko 8 ujutru mi je pukovnik rekao da se gubim iz kasarne i da ce resenje biti poslato postom :lol: Edited by bergasa19
Posted

napravio se neko sranje ili...?

Posted (edited)

Izmedju ostalog krenuo sam da davim tog pukovnika :lol:

Edited by bergasa19
Posted
teacheru, jesi pravio ispracaj kada si isao u vosjku? trubaci, meze, rodbina, ceo taj fazon?
Bio je ispraćaj. Doduše ne sa trubačima, ranije je u civilizaciji to bila sramota. Ali pala je ta neka svirka sa dosta pića i hrane na izvesnom izdvojenom objektu van naseljenog mesta. Slavilo se do zore kako i dolikuje kad neko ide da položi račun otadžbini.
Posted

U moje vreme se u vojsku išlo avionom. Najbolji ortak me odvezao na aerodrom i aj zdravo.

Posted
Bio je ispraćaj. Doduše ne sa trubačima, ranije je u civilizaciji to bila sramota. Ali pala je ta neka svirka sa dosta pića i hrane na izvesnom izdvojenom objektu van naseljenog mesta. Slavilo se do zore kako i dolikuje kad neko ide da položi račun otadžbini.
a jel bila drugarica orna, da suzu neku pusti? jebes ispracaj bez rakije, muzike, puske i suze! ili sve ili nista!
Posted
U moje vreme se u vojsku išlo avionom. Najbolji ortak me odvezao na aerodrom i aj zdravo.
Eh, većina ovdašnjih maminih supojeda je išlo u vojsku gsp-om...Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
Posted (edited)
Eh, većina ovdašnjih maminih supojeda je išlo u vojsku gsp-om...Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
Meni je mama poslednja tri meseca vojske donosila svaki dan u kasarnu supu u termosu i to je isla gspom. Kako se to racuna?A imao sam pusku 210786 je bio broj.A inace sam podrietlom sa obala velikog backog kanala. Jesam li obrukao zavicaj? Edited by Hamlet Strašni