Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novo, a dobro!

Featured Replies

pa ovo je meni bolja muzika, al' ja sam luzer, ko mene pita. nista, vodis me koncert kad dojdem na ostrvo :)

• Replies 3k
  • Views 335.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

pa ovo je meni bolja muzika, al' ja sam luzer, ko mene pita. nista, vodis me koncert kad dojdem na ostrvo :)
pa i njoj je al nije ni karijera los potez. a peva mala ko slavuj, cuj ovohttp://www.youtube.com/watch?v=RqAYNCwJPyQ&feature=relateda za koncert, nema frke ;)

lepo joj leži dnb (mislim na ovaj rmx) al nek fura karijeru. a i solidna joj je i catchy pesmica s prethodne strane :)

lepo joj leži dnb (mislim na ovaj rmx) al nek fura karijeru. a i solidna joj je i catchy pesmica s prethodne strane :)
i ona bi dnb al da bi od toga zivela mora mnogo da radi za malu kintu. konkurencija ubi. ovako - fina pesmica, zgodna curica... obicno pali. nadam se da ce i njoj da upali. nema nista losiji glas od one kobile adel a fakat bolje izgleda. inace, sjajna osoba, bilo bi mi uber drago da napravi karijeru.
i ona bi dnb al da bi od toga zivela mora mnogo da radi za malu kintu. konkurencija ubi. ovako - fina pesmica, zgodna curica... obicno pali. nadam se da ce i njoj da upali. nema nista losiji glas od one kobile adel a fakat bolje izgleda. inace, sjajna osoba, bilo bi mi uber drago da napravi karijeru.
Evo i ja se nadam da ce da uspe (:

Monophonics - In Your Brain (Ubiquity, may 2012)monophonics_600__90647.jpgKalifornijski Soul n Funk, prstohvat psihodelije i prstovat afro beata i rock elemenata.Sve u svemu, veoma dobar album. Sve preporuke.8/10

Edited by maheem

pa sto obrisaste video? daj neki drugi linak, soundcloud, nesto...
Monophonics - In Your Brain (Ubiquity, may 2012)monophonics_600__90647.jpgKalifornijski Soul n Funk, prstohvat psihodelije i prstovat afro beata i rock elemenata.Sve u svemu, veoma dobar album. Sve preporuke.8/10
link pleese
pa sto obrisaste video? daj neki drugi linak, soundcloud, nesto...
nije obrisano, eno ga na prosloj strani al evo ponovo ukoliko iz nekog razloga ne mozes da otvorishttp://www.youtube.com/watch?v=hiqbIEo9e4I