Jump to content
IGNORED

Parks and Recreation

Lrd

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

123

• Weenie Pooh

34

• copkillah

31

• Calavera

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ja sam na scenu predizbornog mitinga L. Knope, na ledu, danas plakao od smega, bukvalno.Proslogodisnja poklon maja za drugara:post-59-13282997396073.jpg

Edited by Mp40
Posted

Hvala do neba na ovoj seriji!Mada, ne znam sta cu sad, odgledó sam sve za par dana...

Posted
Hvala do neba na ovoj seriji!Mada, ne znam sta cu sad, odgledó sam sve za par dana...
Da, ja sam prve tri sezone odgledala za 2 nedelje. Cetvrtu gledam jednu po jednu, ne mogu da docekam da mi se nakupi nekoliko.Btw. meni poslednja bila super. 'You are pretty. Well, not as pretty as my sister, but you know the law..' Siiiik! I Ron u gej baru :wub:
Posted
Louie ili Filadelfija, zavisi od afiniteta. Ali, jedan je Parks and Rec. :)
Posted

ako oces, posaljem ti vektorsku pripremu pa napravi i sebi...

Posted

Trenutno sam na S02E06 i samo mogu da kažem :Hail: A Lrd mi reče da postaje sve bolje i bolje...

Posted
ocu, ofc
Posted
majica je fenomenalna. ako ti je ok posašalji i meni, imam kome da je poklonim.
Posted

Jer je preporučio Calavera da ne gledate, a vi ste svi laički naseli da biste što pre stigli do the fun part. -_-

Posted

Ma daj, ne fali ništa prvoj sezoni, mislim ne vidim da iko može da se smori dok je gleda. Zabavna je skroz.