WTF Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Amy Poehler se upoznala sa McCainom jos 2008 kad je on gostovao na SNL dok je ona bila tamo. To je bila ona cuvena epizoda gde Amy i Tina Fey nastupaju zajedno kao Hillary Clinton i Sara Palin. Tad je McCain bio "domacin" (u stvari gost) i ona se upoznala i sprijateljila sa njim. Mislim da je on uspeo da smuva Olimpiu Snowe i Barbaru Boxer da se i one pojave. Fantasticna epizoda, mada mi je ona cela scena gde Ron popizdi i odveze ceo rostilj malo van karaktera. Jeste on namcor ali je nekako cool namcor a ne neko ko bi tako zapalio kao neka sisa. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lrd Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Fantasticna epizoda, mada mi je ona cela scena gde Ron popizdi i odveze ceo rostilj malo van karaktera. Jeste on namcor ali je nekako cool namcor a ne neko ko bi tako zapalio kao neka sisa.Jeste, ali ga nikada nismo videli u ovolikom sranju: gomila ljudi ga čeka, ne daju mu da kolje i prži meso i stalno ga nešto zapitkuju.
pp34 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 odlicna nova epizoda. april je izbriljirala :Hail:primetio sam 2-3 'šale' u epizodi koje su totalno dno dna. smesne valjda samo priglupoj 'friends_i_ostali_glupi_sitcomi' populaciji.da li su to namerno uradili ili moraju da bi i debilima bilo zabavno, ne znam.
Lrd Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Ejpril je izdominirala na kub. Ako bih je ženio pre, ne znam šta bih sad radio. A još smo je videli bosonogu. Aj vil daj. A koje glupe fore? Ništa slično nisam primetio.
Weenie Pooh Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 I meni je njanjava epizoda zato što je očigledno setup za neka kasnija dešavanja. Lesley's vote of confidence, Andy policajac, Traeger na terapiji... samo tako nabacano bez nekog resolutiona.A ovo što pp34 kaže za glupe fore stoji. Npr. Andy istrči iz sobe i kaže "time me" i vrati se, Tom lupi neko vreme, a ovaj kaže "Yes, a new record!" I to je kao smešno. Jer je Andy lood & impulsivan. Što znamo već četori sezone unazad, prikazano na daleko bolji način.Ili Jerry zalepi ruke! Superlepkom! Lolz <_<Takve pošalice su samo filler, obično je najbolji humor proizilazio iz neke centralne radnje svake epizode vezane za Parks department. Sad toga više nema, radnja je rastrzana tamo i ovamo, a nigde se ništa ne dešava. Zato je teže održati nivo humora.
Lrd Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 I meni je njanjava epizoda zato što je očigledno setup za neka kasnija dešavanja. Lesley's vote of confidence, Andy policajac, Traeger na terapiji... samo tako nabacano bez nekog resolutiona.A ovo što pp34 kaže za glupe fore stoji. Npr. Andy istrči iz sobe i kaže "time me" i vrati se, Tom lupi neko vreme, a ovaj kaže "Yes, a new record!" I to je kao smešno. Jer je Andy lood & impulsivan. Što znamo već četori sezone unazad, prikazano na daleko bolji način.Ili Jerry zalepi ruke! Superlepkom! Lolz <_<Takve pošalice su samo filler, obično je najbolji humor proizilazio iz neke centralne radnje svake epizode vezane za Parks department. Sad toga više nema, radnja je rastrzana tamo i ovamo, a nigde se ništa ne dešava. Zato je teže održati nivo humora.Dođite ti i pp34 u ponedeljak po radne knjižice.
copkillah Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dođite ti i pp34 u ponedeljak po radne knjižice.+1 Takođe moj pitbul nije jeo ljudsko meso već neko vreme pa...
WTF Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 za April na samom kraju epizode. Inace, bas su lepo i verodostojno prikazali zivot u DC u 1 congressional office, sa sve interns od kojih su 90% tu preko veze i samo se zajebavaju. Slazem se da epizoda nije medju boljima, ali mislim da je vise setup za neke kasnije dogadjaje.
pp34 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) I meni je njanjava epizoda zato što je očigledno setup za neka kasnija dešavanja. Lesley's vote of confidence, Andy policajac, Traeger na terapiji... samo tako nabacano bez nekog resolutiona.A ovo što pp34 њалкер kaže za glupe fore stoji. Npr. Andy istrči iz sobe i kaže "time me" i vrati se, Tom lupi neko vreme, a ovaj kaže "Yes, a new record!" I to je kao smešno. Jer je Andy lood & impulsivan. Što znamo već četori sezone unazad, prikazano na daleko bolji način.Ili Jerry zalepi ruke! Superlepkom! Lolz <_<Takve pošalice su samo filler, obično je najbolji humor proizilazio iz neke centralne radnje svake epizode vezane za Parks department. Sad toga više nema, radnja je rastrzana tamo i ovamo, a nigde se ništa ne dešava. Zato je teže održati nivo humora.Bas na tih par 'fora' sam i mislio. Kao sto rekoh, ako su namerno odradili te klasicne sitcom glupe fore, svaka im cast. Edited September 30, 2012 by pp34
pp34 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Tom :ziga: :rolf:Koliko dominira April od kad su je premestili u washington :ziga: :ziga: :ziga:Ubedljivo najbolja epizoda ove sezone!!!
Lrd Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Tom :ziga: :rolf:Koliko dominira April od kad su je premestili u washington :ziga: :ziga: :ziga:Ubedljivo najbolja epizoda ove sezone!!!Dobra je dobra. Naročito Marcia i Marshal, ali senator mi je bog!
WTF Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Congressman, nije senator, i posle nastupa Barbare Boxer, John McCaina i drugih, ja sam isprva mislio da lik nije glumac nego pravi congressman iz Indiane
Weenie Pooh Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Epizoda je dobra, ali uglavnom zbog maestralnog Toma. Ni taj sex ed plotline nije bio loš, ali zato sve Ben-April DC stvari do sada mi deluju prilično besmislene.
B_B Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Tom :ziga: :rolf:Koliko dominira April od kad su je premestili u washington :ziga: :ziga: :ziga:Ubedljivo najbolja epizoda ove sezone!!!April je super sa Andyjem, kada nista ne radi tj. kada samo "gleda"...Mislim da joj DC dio price daje previse prostora da pokaze da nije posebna glumica/ comedian ili sta god da je ova koja je igra.
Recommended Posts