Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Lepa Žena.Koja je nagrada? :D
Više moralna satisfakcija. Neka bude priznanje za najboljeg pratioca teniskih foruma, ja ovo nema šanse da bih mogao da prepoznam. Pošto vidim da anantaram zna, onda može i da otkrije.
  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Hint: cvrsto su joj zatvorena usta.
a jos Nemica! ko da nama jos Tereza nije pokazala ko su Nemice <_< i neka se drugi malko igraju, meni je bilo lako...
Posted (edited)

Niko ne prepoznaje? :huh: freak odao

Edited by anantaram
Posted
Da nije Dementieva...unsure.gif
:lol: :lol: :lol: ti si neki VJov rodjak kanda? :D
Posted

Ne vidi se očnjaci a nema ni obrva koje su njen trejdmark. Valjda je sad svima jasno..?

Posted

Nemojte mi reći da je Lisicki.....mellow.gif

Posted
:lol: :lol: :lol: ti si neki VJov rodjak kanda? :D
Ovo je uvrede koju samo krv može da sapere...dry.gif. Zar ne vidiš da sam ko na iglama u iščekivanju da Toša demantuje Perkinsa...
Posted
Nemojte mi reći da je Lisicki.....mellow.gif
izgleda

Sabine-Lisicki-hot-sexy-2011.jpg

Posted
Samo da podsetim...Ko voli da istipuje svoju dobitnu kombinaciju za Australian Open 2012.Kažite mi poznavaoci... Jel onaj Bernard Tomić dovoljno stasao da rokne Verdasca u prvom kolu... Ja ga prvo tipovao, a onda uklonio iz kombinacija...Tja... Mislim da mu je vreme i da je dovoljno stasao da bude relevantan kod kuće...
Realno je. Od nosilaca, Verdasko je jedan od favorita da ispadne od nenosioca. Ima još par mogućih, ja ću da stavim na Kubota, a možda i na Karlovića ili Kolšrajbera.
Posted

Verdasko je vec dugo vreme u padu, a Tomik je upravo usao u prvih 35 i jedva ceka da se dokaze pred svojima. Stavi pare na deriste, neces se pokajati.

Posted (edited)

moze biti i da ce tomic raspasti od velikog pritiska i ocekivanja.a sa druge strane sa verdaskom se nikad ne zna...

Edited by 189-
Posted

Ja bih preskočio taj meč. :) Verdasko jeste u slobodnom padu, ali nije džabe bio top 10... na AO je već bio jednom polufinalista i ako se seti da ume da igra tenis, neće Tomić osvojiti 6 gemova.

Posted

Ok je ljudi, nisu u pitanju pare, već fantasy :D Ja sam se malo loše izrazio sa "stavljanjem na", mada stoje sve opcije u vezi sa Verdaskom.