Jump to content

Featured Replies

boks ce pobediti, obojice se grozim.

• Replies 2.7k
  • Views 193.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

ajd vise i taj cirkus da se zavrsi, na sk1 od 1h posle ponoci pocinju uvodne borbe, a od 4:30 je vreme posveceno glavnoj borbi, koja valjda pocinje u 5

ja stavljam pare na pare

Na SK najavili MekGregora kao favorita u nekim vijestima, ja reko super, idem da metnem neku lovu na Lovu, kad ono na mrkog kvota 1,35 -.-

a nisam se ja vaistinu kladio, nikada u zivotu, nego samo kazem prikladno za koga mislim da je favorit

Mejveder na poene, smor

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Mejveder na poene, smor

Mejveder na poene, smor

Ma da, al ovaj freak show se prosto mora videti

jel gleda neko sp u judou, majdov u polufinalu -90, kukolj u 4kolu and counting

i kukolj u polufinalu

majdov u finalu, kukolj za bronzu

kukolj peti, izgubio od gruzijca, kaze vuk rasovic da je do pre neki dan imao temperaturu, tako je i izgledao u polufinalu i borbi za bronzu. bogu dusu bog je nece.

majdov svetski sampion :ziga:

dvostruki juniorski sampion evrope, sada je sa dvadeset i jednom godinom zivota i seniorski svetski sampion, svih sedam borbi odradio doktorski, nanizao neka velika imena, decko je cudo

:pera:

De si gledao to?

Dzudo je dojaja za pratiti.

sk prenosio na tri kanala. po jedan kanal za svaku strunjacu. a ima i na jucubu ijf-ov kanal isto sve tri strunjace.

e fala