May 30, 20168 yr dogovoren je boks mec konor vs flojd. zaradice vise brdo para ali ponizice ga flojd.
June 5, 20168 yr gledam od poslednje borbe ka prvoj. uh, kako je nokautirao zverinu, op, op, nate conor 20. avgusta. choukovace ga nate ponovo. jel se zna da li je borba na 170? Edited June 5, 20168 yr by Кристофер Лумумбо
June 5, 20168 yr Hendo bas staracki izgleda, ko ocvali prodavac sundjera sa bajlonija, a i dalje ima snagu nosoroga. Prilicno impresivna pobeda.
June 5, 20168 yr i lesnar se vraca za ufc200, raduje se zligli. Jok, bio mi je samo zanimljiv neko vreme ali je klasican pajac. Sranje mi je sto ih vrebaju za steroide, bolje je bilo kad je moglo da se koristi opusteno i kad su skoro svi bili odvaljeni. Smorim se sad kad vidim npr. Overeema onako mlitavog ko kurac, bas bezveze.
June 5, 20168 yr A jebem li ga, to je profi sport, i treba da gledamo nadopingovane nalozene likove a ne ovako limitirane. Sranje.
June 7, 20168 yr rip :( u poslednjoj borbi izgledao je sumanuto, njegovi bicepsi su imali bicepse su imali bicepse. onda ga navatase zbog kemije, al mu oprostili, sto je bio presedan. posle sapa, najveci klaun u mma, al mi ga svakako zao, delovao kao dobar cova.