Кристофер Лумумбо Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 dogovoren je boks mec konor vs flojd. zaradice vise brdo para ali ponizice ga flojd.
Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) gledam od poslednje borbe ka prvoj. uh, kako je nokautirao zverinu, op, op, nate conor 20. avgusta. choukovace ga nate ponovo. jel se zna da li je borba na 170? Edited June 5, 2016 by Кристофер Лумумбо
ToniAdams Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Hendo bas staracki izgleda, ko ocvali prodavac sundjera sa bajlonija, a i dalje ima snagu nosoroga. Prilicno impresivna pobeda.
ToniAdams Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Garant je 170, konor rece da oce iste uslove ko u prosloj.
Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 i lesnar se vraca za ufc200, raduje se zligli.
Korki Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Враћа се http://www.youtube.com/watch?v=a-iPkgkIGoU Није то паметно.
Zli Gli Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 i lesnar se vraca za ufc200, raduje se zligli. Jok, bio mi je samo zanimljiv neko vreme ali je klasican pajac. Sranje mi je sto ih vrebaju za steroide, bolje je bilo kad je moglo da se koristi opusteno i kad su skoro svi bili odvaljeni. Smorim se sad kad vidim npr. Overeema onako mlitavog ko kurac, bas bezveze.
Zli Gli Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 A jebem li ga, to je profi sport, i treba da gledamo nadopingovane nalozene likove a ne ovako limitirane. Sranje.
ToniAdams Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 rip :( u poslednjoj borbi izgledao je sumanuto, njegovi bicepsi su imali bicepse su imali bicepse. onda ga navatase zbog kemije, al mu oprostili, sto je bio presedan. posle sapa, najveci klaun u mma, al mi ga svakako zao, delovao kao dobar cova.
Zli Gli Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Bio bas dobar showman, veliko sranje. Od cega je umro, jel se zna?
Recommended Posts