Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted
Samo kucash search u youtube, npr. "lesnar-velasquez", i idesh na opciju "upload date". Stavljaju ih odmah posle kraja mecha, a prezhive dovoljno da bi ih ti video. Ja gledao jutros u 0700.
E, hvala! Nisam znao za ovu opciju pretraživanja! Obično samo preletim preko svega...Svaka čast Cainu, tek sada UFC može da kaže da ima šampiona u "teškoj"....
Posted

sunce ti poljubim, kakva šorka...vrhunska predstava.

Posted

Meni ovo smesno, jebote. Lesnar je fizicki duplo slabiji nego kad se pojavio u UFC-u (pre svega mislim na kondiciju, kilav je k'o kurac) tako da uopste nije iznenadjenje sto je izgubio. Najjace je sto do ovog teturanja na 5:30 nije dobio nijedan pravi udarac nego jednostavno ne moze da stoji jer je u kurcu s kondicijom i umara se od gurkanja i drzanja uz oktagon. Realno, Fedor bi ih u ovakvog formi prebio obojicu zajedno.S druge strane, bas mi je do jaja smesno kako je debeli Silvia patosiran :lol:

• 1 month later...
Posted

Kad pocinje K1 WGP i gdje da nadjem potok?

Posted

Celih 50 sec. Pao Aerts posle prvog ozbiljnijeg napada, ne znam da li je uopste i poceo spreman. Pih..

Posted

Istrosio se protiv Schilta, bas kao i Saki protiv Ghite tako da su Overeemu polufinale i finale trajali oko 2 minuta ukupno.

Posted

Moja omiljena borba sa ovog turnira:http://www.youtube.com/watch?v=xH2IxgvCYJ0Saki je nevjerovatno napredovao u posljednjih godinu dana. Da je visi 10-ak cm zakleo bih se da ce da osvoji neko GP finale u narednih par godina ali ovako nisam siguran iako je spektakularan borac. Tesko je nositi se sa Schiltom, Aertsom i ovim novim Ghitama...Poslije polufinala je izjavio da mu je Ghita slomio ruku jos u prvoj rundi :Hail:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

kakav bi mec bio silva vs fedor, ali tesko da cemo to videti.

Posted
kakav bi mec bio silva vs fedor, ali tesko da cemo to videti.
Мислиш, Федор против Андерсона Силве? Па то је немогуће, то је 30кг разлике! Погледај егзибицију Федор против Мусасија ако баш хоћеш да знаш како би то изгледало....
Posted
Мислиш, Федор против Андерсона Силве? Па то је немогуће, то је 30кг разлике! Погледај егзибицију Федор против Мусасија ако баш хоћеш да знаш како би то изгледало....
uh, mislio sam da su ista kategorija.