Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Slab Rakić jbg, ni blizu performansa za dobijanje borbe za titulu

Posted

Bas slab, nije nivo ovih najboljih boraca i jbg…ali ovi iz ugla koji mu nakon druge runde kazu da je dobio obe, ti je za momentalni otkaz.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Ne pogledah Robija jbg, jel' ga to čen-čen uhvatio preko brade pa je zato tako ekspresno tapovao?

Edip: E jbg, dok ja završim svoje završi se i main card.

Edited by zorglub
Posted

Jedva čekam da čujem novi Rakicev izgovor 

Posted
2 hours ago, zorglub said:

Ne pogledah Robija jbg, jel' ga to čen-čen uhvatio preko brade pa je zato tako ekspresno tapovao?

Edip: E jbg, dok ja završim svoje završi se i main card.

da i polomio mu vilicu 

• Tužno 1
Posted

što se glavne borbe tiče, mislim da nema kepeca koji tako jako plus tehnički dobro bije kao Ilija, ne volim nešto borbe malih ljudi ali njegovu sledeću jedva čekam

Posted

A kako ce Dana da radja mechku natenane sa  Chechenom.Jedna borba godisnje jer jedva skine tezinu,uzece pojas i paradirati po X i Insta i smarati.U 205 ici nece da ga ne bi Potan proruznio jos i vise.Bice mesavina Khabiba i Konora .

• 2 weeks later...
Posted

Pa prilična je pička JJ sa ovim izbegavanjem Aspinala i onim jadnim retardiranim objašnjenjem "kako on time ništa ne dobija", a onda u jednom momentu kaže "pa on je osam kila i teži i osam godina mlađi, morali ste nekog većeg i mlađeg da nađete da me pobedi", sad sam prilično siguran da je bežao od Nganua.

Ako već nije (a jeste) višestrukim padanjem na dop testu sjebao svoj potencijalni goat status, ovim def jeste.

• +1 2
Posted
On 15. 11. 2024. at 12:00, ToniAdams said:

Pa prilična je pička JJ sa ovim izbegavanjem Aspinala i onim jadnim retardiranim objašnjenjem "kako on time ništa ne dobija", a onda u jednom momentu kaže "pa on je osam kila i teži i osam godina mlađi, morali ste nekog većeg i mlađeg da nađete da me pobedi", sad sam prilično siguran da je bežao od Nganua.

Ako već nije (a jeste) višestrukim padanjem na dop testu sjebao svoj potencijalni goat status, ovim def jeste.

Rekao je i sam da neće prelaziti u HW jer je Nganu previše opasan. Šta znam, bar se ne folira po tom pitanju nego kaže kako jeste. Ono što je jadno je da je sport ustrojen tako da taj način građenja karijere prolazi i isplati se i usput sjebava karijere raznih Aspinala. Ne sme uopšte da postoji mogućnost da LHW lik iskoristi trenutak da mazne HW titulu i zatim godinama blokira najbolje teškaše da se bore za nju. 

• +1 2
Posted

Jel ima neko link za Stoleta?

Posted

ne mogu da nadjem nigde...

Posted
10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ne mogu da nadjem nigde...

Nema nigde, rispekt za KSW

10 evra je PPV

Posted

kupio sam jbg, moram gledat.