Zli Gli Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Vajdmen 5 od zadnjih 6 izgubio, sve nokautom, ne znam ni kako je dobio Gasteluma izmedju tih poraza. Raspada se lik a bio bas zajeban. Inace, tek juce sam video kako je onaj neki rastelovao Damira Mihajlovica pre mesec dana u kaficu u Novom Sadu. Kanda je sve tacno sto se pise za bracu Mihajlovice, nije ovo bilo bez razloga, sa sve onim ubadanjem po nogama dok je lezao onesvescen na zemlji. Uzas.
askeladden Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Naslo mu Ligandrol.Picogrami su u pitanju i nasli su izvor u multivitaminima koje je uzimao.Tako da ,the fight is on.
Кристофер Лумумбо Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Askren vs Maia pocinje za 5-10 min.
askeladden Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Grejsiji ce da svrsavaju kao Peter North na ovu pobedu.
askeladden Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Rakun je crni pojas ili makar braon u BJJ.Vrlo je elastican i pokretljiv za svoju velicinu.
zorglub Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Pazi kad pojma nisam imao, bio sam ubeđen da je jedan od onih koji su van košarke izgubljeni u vremenu i prostoru.
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Veceras ksw u Zagrebu, jedva cekam da pocne, cak sam i ppv pazario.
Godfrey Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Potpuno zaboravio. Setio se malo pre, vidim Ilke izgubio
James Marshall Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Moj favorit Zabit nastavlja pentranje na ljestvici <3
Recommended Posts