Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Mislim da će to sa Ejvom i Bojdom da ima još peripetija. Sada stvarno izgleda kao da joj je on dao razlog da ga ona izda, tj da počne da radi za Rejlana, ali sasvim je moguće da nam nisu sve rekli i da će se stvari tek zakomplikovati. Recimo - ja moram da priznam da nisam sasvim dobro shvatio (ali to je i zato što sam gledao seriju epizodu po epizodu, pa sam neke stvari i pozaboravljao) da li je onaj mali ljigoš od stražara povukao svoje svedočenje zbog Bojdovog pritiska ili zbog Rejlanove intervencije? Zar ga ne beše Bojd nešto maltretirao?

Ako se ispostavi da je Bojd najzaslužniji, onda je Ejva možda pogrešno procenila kome da veruje.

Posted

Ava je izasla iz zatvora zahvaljujuci tuziocu (i Rejlanu). To je i eksplicitno objasnjeno u zavrsnoj sceni na mostu. 

Posted (edited)

Da, Raylan je sredio. 

Nego, zaista je sjajno kako se na kraju sezone sve kockice poslože, ali tako da se obezbedi prostor za narednu sezonu i, ispostaviće se, godinu dana kasnije, poprilično radikalan obrt. Konstanta su "you'll never leave harlan alive" i sve ostalo s tim u vezi, pre svega, odnos između glavna dva lokalca. 

U prevodu, jebaćemo dođoše.

Edited by pacey defender
Posted

Zapravo, to nam se ne objasni, nego to Ejvi Rejlan objasni.

Posted

Zapravo, to nam se ne objasni, nego to Ejvi Rejlan objasni.

Pa sta mislis, da Rejlan laze? Da je ona pustena zbog Boydovih mahinacija a Rejlan i ekipa to resili da iskoriste? Pa Ava je rekla da su tuzilac i Rejcel licno dosli s njom da razgovaraju. Sta se tu jos moze kriti?

Posted (edited)

Hm, hm, hm, pa jasno - može se kriti Bojdova zasluga. Jer njihov cilj je da Ejvu okrenu protiv Bojda i iskoriste njen bes. Ne vidim zašto bismo olako verovali Rejlanu, posebno onome što on govori Ejvi, koja je ipak krimos (već smo više puta videli da Rejlan nema problem da laže u takvim situacijama).

Ali podsetite me, vama je serija svežija, bar Pejsiju - zar nije Bojd nešto terorisao onog malog stražara?

Edit: Yup.

In "Weight", Albert is seen at a bar flirting with Teri and leaves with her, not noticing Boyd Crowder who is watching them from afar. Boyd has Albert held captive, wanting him to recant his statement against Ava. At knifepoint, Albert admits he cut himself and framed Ava because he was in love with her, and he didn't have the power to make her his. Boyd cuts him free and orders him to run off before he changes his mind. 

Edited by Turnbull
Posted (edited)

Da, Raylan je sredio. 

Nego, zaista je sjajno kako se na kraju sezone sve kockice poslože, ali tako da se obezbedi prostor za narednu sezonu i, ispostaviće se, godinu dana kasnije, poprilično radikalan obrt. Konstanta su "you'll never leave harlan alive" i sve ostalo s tim u vezi, pre svega, odnos između glavna dva lokalca. 

U prevodu, jebaćemo dođoše.

nadam se takvom kraju :D

druze syme, sve je jasno, pustili su ejvu da ni odrukala bojda, tu nista nije nejasno.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted (edited)

druze syme, sve je jasno, pustili su ejvu da ni odrukala bojda, tu nista nije nejasno.

Pa to je to, još od druge sezone kada je ona Mrčova milfača došla da otme harlanske novce.

No one ever knew there was coal in them mountains

'Til a man from the Northeast arrived

Waving hundred dollar bills he said I'll pay ya for your minerals

But he never left Harlan alive

Tako je i sada sa dođošima sa Floride. 

Btw, treba da krenemo da cimamo Bad Musica da dovede Dave Alvina u Srbiju. Šta košta da košta. 

Edited by pacey defender
Posted

pa da, ne ocekujem konacan obracun izmedju bojda i rejlana vec da zajedno odjasu u sunset.

Posted (edited)

pa da, ne ocekujem konacan obracun izmedju bojda i rejlana vec da zajedno odjasu u sunset.

smorićeš se onda :( da ne spojlerišem. 

Edited by pacey defender
Posted

smorićeš se onda :( da ne spojlerišem. 

vec si spojlerisao :isuse:

Posted

ma bre ubiće rejlana, koj ti je. 

Posted (edited)

takav kauboj ne moze biti ubiven.

jel vama cudno sto veci broj forumasica ne gleda ovu seriju i ne seku vene na rejlana i jel ovo moje pitanje gej?

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted (edited)

Ne znam kako vama ništa nije nejasno kad smo videli Bojda da preti stražaru kako bi ovaj povukao svoju izjavu, a u poslednjoj epizodi čujemo:

Well, first, her cell mate back at Harlan

detention center changed her story, decided to come clean. Then, the guard in question ...

- Albert Fekus. - Recanted his statement.

Meni uopšte nije sasvim jasno šta se desilo, Znamo samo šta je Bojd rekao Ejvi da se desilo, i šta je Ejvin advokat rekao Bojdu da se desilo. Vidim sasvim dovoljno prostora za peripetiju.

Inače, sve sam čekao da Bojd u nekom trenutku kaže Ejvi:

we-were-on-a-break.gif

Edited by Turnbull
Posted

pa to je prica za bojda, ne moze da izadje i da kaze da su je pustili zato sto saradjuje sa policijom. mislim da je ono na mostu bilo sasvim jasno.