March 20, 201411 yr dobro je da nas ti pratis ko sta prica inace bi se raspetljalo nikada :) thank you :)
April 2, 201411 yr Wynn: My suite is being cleaned. The microwave exploded. Rachel: Someone put the metal in the science oven? Tim: I finally saw that. Rachel: What did you think? Tim: Needs more Jason Statham. Raylan: What doesn't?
April 2, 201411 yr Postao nam opasan Rejlan. Zasmetala mi je Bojdova transformacija, ali sam brzo shvatio da to nije transformacija, nego da je on takav.
April 2, 201411 yr Jel jos neko dobija poriv da premotava scene s Avom u zatvoru? Odsecena je od ostalih likova ko Mau u ASOIAF, a ono sto radi unutra mi prosto deluje kao manje zabavni Orange is the New Black. Edited April 2, 201411 yr by Calavera
April 3, 201411 yr mrzi me da se vraćam na početak topika, a bojim se spojlera. ne mogu da se setim dal je ovo jedna od serija za koju mi je luba rekla da treba da gledam. dakle, jel treba da gledam? :D
April 3, 201411 yr Treba. Prva sezona pocinje malo sporije ali se brzo popravlja, druga sezona najbolja.
April 3, 201411 yr Zasmetala mi je Bojdova transformacija, ali sam brzo shvatio da to nije transformacija, nego da je on takav. Na sta mislis?
April 3, 201411 yr Na sta mislis? Na prodaju Ejve i odluku da radi s vlastima. Ali, to je to - klasični kriminalac.
April 3, 201411 yr mrzi me da se vraćam na početak topika, a bojim se spojlera. ne mogu da se setim dal je ovo jedna od serija za koju mi je luba rekla da treba da gledam. dakle, jel treba da gledam? :D Обавезно.
April 3, 201411 yr Na prodaju Ejve i odluku da radi s vlastima. Ali, to je to - klasični kriminalac. Pretpostavio sam da mislis na to. Pa sta znam, nisam sasvim siguran da je on digao ruke od nje. Opet, jeste ljut, a i jeste klasican krimos. Videcemo sta ce biti kad Ejva izadje :D