mustang Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 dobro je da nas ti pratis ko sta prica inace bi se raspetljalo nikada :) thank you :)
MiddleClass Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ovde se baš zapetljalo. Jos samo dvije do kraja sezone. Povero Art. :(
Sludge Factory Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Wynn: My suite is being cleaned. The microwave exploded. Rachel: Someone put the metal in the science oven? Tim: I finally saw that. Rachel: What did you think? Tim: Needs more Jason Statham. Raylan: What doesn't?
Lrd Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Postao nam opasan Rejlan. Zasmetala mi je Bojdova transformacija, ali sam brzo shvatio da to nije transformacija, nego da je on takav.
Calavera Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Jel jos neko dobija poriv da premotava scene s Avom u zatvoru? Odsecena je od ostalih likova ko Mau u ASOIAF, a ono sto radi unutra mi prosto deluje kao manje zabavni Orange is the New Black. Edited April 2, 2014 by Calavera
Lrd Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Jel jos neko dobija poriv da premotava scene s Avom u zatvoru? Infidel defiler...
MaryPoppins Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 mrzi me da se vraćam na početak topika, a bojim se spojlera. ne mogu da se setim dal je ovo jedna od serija za koju mi je luba rekla da treba da gledam. dakle, jel treba da gledam? :D
Calavera Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Treba. Prva sezona pocinje malo sporije ali se brzo popravlja, druga sezona najbolja.
Sludge Factory Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Zasmetala mi je Bojdova transformacija, ali sam brzo shvatio da to nije transformacija, nego da je on takav. Na sta mislis?
Lrd Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 dakle, jel treba da gledam? :D Omg, dva nevernika za redom na ovom topiku.
Lrd Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Na sta mislis? Na prodaju Ejve i odluku da radi s vlastima. Ali, to je to - klasični kriminalac.
porucnik vasic Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 mrzi me da se vraćam na početak topika, a bojim se spojlera. ne mogu da se setim dal je ovo jedna od serija za koju mi je luba rekla da treba da gledam. dakle, jel treba da gledam? :D Обавезно.
MaryPoppins Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 @Lrd Nisam ja nevernik, nego totalna neznalica. :)
Sludge Factory Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Na prodaju Ejve i odluku da radi s vlastima. Ali, to je to - klasični kriminalac. Pretpostavio sam da mislis na to. Pa sta znam, nisam sasvim siguran da je on digao ruke od nje. Opet, jeste ljut, a i jeste klasican krimos. Videcemo sta ce biti kad Ejva izadje :D
Recommended Posts