Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Nije još imao priliku da se nauči respektu...biggrin.gif

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
:lol: zasto imam utisak da i ti i duda sa onim postom o dobrom riterneru aludirate na osvajaca zlatnog krompira :P
Posted (edited)

Ma, igra ko da je jos junior, nije fer ... <_< :D

Edited by anantaram
Posted
jedan :o za nagradni fond ao 2012
a što, koja je to cifra ove godine ?
Posted

2.2 miliona dolara za pobednika. australijskih dolara.

Posted (edited)

danajbogatiji slam ikad

Edited by Afterburner
Posted
2.2 miliona dolara za pobednika. australijskih dolara.
1,76 mil. e ... lepo, lepo jel' cifra ista i za momke i za devojke?
Posted (edited)

Pa naravno. Aludiras da su 2 miliona prevelika suma da se dadu u zeMske ruke? :fantom:

Edited by anantaram
Posted
Pa naravno. Aludiras da su 2 miliona prevelika suma da se dadu u zeMske ruke? :fantom:
ne nego su bile krenule neke priče da kao nije u redu što su nagrade izjednačene ...
Posted (edited)

Te su price odavno zavrsene i zakljuceno je da

zasluzuje istu platu kao i ovo. Edited by anantaram
Posted
Te su price odavno zavrsene i zakljuceno je da
zasluzuje istu platu kao i ovo.
ok, al' moglo bi se naći i sasvim obrnutih primera :) jelena :isuse: . šta li se dešava sa njom koja je uvek bila poznata kao neko ko se bori do poslednjeg poena . čak je sama imala devizu ''igraj kao da rezultat ne postoji''. sad odustaje posle jednog brejka zaostatka. užas :ph34r:
Posted (edited)

pa sad, obrnutih blamantnih primera ovog ranga, kod muskaraca, medju top5 u koji je dementieva spadala kod zena vrlo tesko,mada je ona jos i superna stranu sto wta ima takav pik na dole sa kvalitetom i sve vecim oscilacijama da je zaista pomalo smesno sto ce u zenskoj kategoriji biti mnogo vise asocijacija na igru na srecu loto do tog bonusaodavno su ta dva takmicenja u di8sproporciji i ovde ne mislim podrazumevanoj, bioloskojjelena se upravo lomi psihicki, that's a good thing, iz toga ce se ili izdici bolja ili ce da nastavi potop. bar ce se znati da joj je stalo u oba slucaja, for once

Edited by Afterburner
Posted
pa sad, obrnutih blamantnih primera ovog ranga, kod muskaraca, medju top5 u koji je dementieva spadala kod zena vrlo tesko,mada je ona jos i superna stranu sto wta ima takav pik na dole sa kvalitetom i sve vecim oscilacijama da je zaista pomalo smesno sto ce u zenskoj kategoriji biti mnogo vise asocijacija na igru na srecu loto do tog bonusaodavno su ta dva takmicenja u di8sproporciji i ovde ne mislim podrazumevanoj, bioloskoj
dementijeva je imala brdo smešnih servisa ali dementijeva je najmanje primer kojega bi trebalo upotrebiti u ovoj temi, zato što je devojka, kako je i sama znala da kaže, bila ''pretrenirana''. bila je veliki radnik a mnogi na muškom turu se ne mogu time pohvaliti. mislim da nije ovde poenta u ponekom, na smešan način, promašenom udarce. npr. evo goata, ali to ništa ne značihttp://www.youtube.com/watch?v=t43hZp0BIA8
jelena se upravo lomi psihicki, that's a good thing, iz toga ce se ili izdici bolja ili ce da nastavi potop. bar ce se znati da joj je stalo u oba slucaja, for once
nekako sam vrlo skeptična
Posted (edited)

ma ja sam i rekla za nju da je ona jos i super, objasnila sam potom u cemu je razlika i to debela, a finansijski je jednako podrzanato anantaram ima cudan smisao za humorja sam skepticna u vezi jelene ima vec duze, ali nekako mi je draze da vidim da i nju pogadjaju porazi tog tipa, kada ima mec u dzepu, a onda u par kljucnih navrata ode u defanzivu kao da u zivotu nikad nije vodila u mecu (ne mislim pritom na ovaj mec, vec na mec sa franceskom i milion drugih na istu foru)

Edited by Afterburner