Jean-Luc Picard Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nije još imao priliku da se nauči respektu...
Afterburner Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 zasto imam utisak da i ti i duda sa onim postom o dobrom riterneru aludirate na osvajaca zlatnog krompira :P
anantaram Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Ma, igra ko da je jos junior, nije fer ... <_< :D Edited January 9, 2012 by anantaram
duda Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jedan :o za nagradni fond ao 2012a što, koja je to cifra ove godine ?
189- Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 2.2 miliona dolara za pobednika. australijskih dolara.
Afterburner Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) danajbogatiji slam ikad Edited January 9, 2012 by Afterburner
duda Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 2.2 miliona dolara za pobednika. australijskih dolara.1,76 mil. e ... lepo, lepo jel' cifra ista i za momke i za devojke?
anantaram Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Pa naravno. Aludiras da su 2 miliona prevelika suma da se dadu u zeMske ruke? Edited January 9, 2012 by anantaram
duda Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pa naravno. Aludiras da su 2 miliona prevelika suma da se dadu u zeMske ruke? ne nego su bile krenule neke priče da kao nije u redu što su nagrade izjednačene ...
anantaram Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Te su price odavno zavrsene i zakljuceno je da zasluzuje istu platu kao i ovo. Edited January 9, 2012 by anantaram
duda Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Te su price odavno zavrsene i zakljuceno je da zasluzuje istu platu kao i ovo.ok, al' moglo bi se naći i sasvim obrnutih primera :) jelena . šta li se dešava sa njom koja je uvek bila poznata kao neko ko se bori do poslednjeg poena . čak je sama imala devizu ''igraj kao da rezultat ne postoji''. sad odustaje posle jednog brejka zaostatka. užas
Afterburner Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) pa sad, obrnutih blamantnih primera ovog ranga, kod muskaraca, medju top5 u koji je dementieva spadala kod zena vrlo tesko,mada je ona jos i superna stranu sto wta ima takav pik na dole sa kvalitetom i sve vecim oscilacijama da je zaista pomalo smesno sto ce u zenskoj kategoriji biti mnogo vise asocijacija na igru na srecu loto do tog bonusaodavno su ta dva takmicenja u di8sproporciji i ovde ne mislim podrazumevanoj, bioloskojjelena se upravo lomi psihicki, that's a good thing, iz toga ce se ili izdici bolja ili ce da nastavi potop. bar ce se znati da joj je stalo u oba slucaja, for once Edited January 10, 2012 by Afterburner
duda Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 pa sad, obrnutih blamantnih primera ovog ranga, kod muskaraca, medju top5 u koji je dementieva spadala kod zena vrlo tesko,mada je ona jos i superna stranu sto wta ima takav pik na dole sa kvalitetom i sve vecim oscilacijama da je zaista pomalo smesno sto ce u zenskoj kategoriji biti mnogo vise asocijacija na igru na srecu loto do tog bonusaodavno su ta dva takmicenja u di8sproporciji i ovde ne mislim podrazumevanoj, bioloskojdementijeva je imala brdo smešnih servisa ali dementijeva je najmanje primer kojega bi trebalo upotrebiti u ovoj temi, zato što je devojka, kako je i sama znala da kaže, bila ''pretrenirana''. bila je veliki radnik a mnogi na muškom turu se ne mogu time pohvaliti. mislim da nije ovde poenta u ponekom, na smešan način, promašenom udarce. npr. evo goata, ali to ništa ne značihttp://www.youtube.com/watch?v=t43hZp0BIA8jelena se upravo lomi psihicki, that's a good thing, iz toga ce se ili izdici bolja ili ce da nastavi potop. bar ce se znati da joj je stalo u oba slucaja, for oncenekako sam vrlo skeptična
Afterburner Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) ma ja sam i rekla za nju da je ona jos i super, objasnila sam potom u cemu je razlika i to debela, a finansijski je jednako podrzanato anantaram ima cudan smisao za humorja sam skepticna u vezi jelene ima vec duze, ali nekako mi je draze da vidim da i nju pogadjaju porazi tog tipa, kada ima mec u dzepu, a onda u par kljucnih navrata ode u defanzivu kao da u zivotu nikad nije vodila u mecu (ne mislim pritom na ovaj mec, vec na mec sa franceskom i milion drugih na istu foru) Edited January 10, 2012 by Afterburner
Recommended Posts