duda Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 raonić uzima 96% kada ubaci prvi servis. jeste do dobrog servisa ali ima tu i do tipse. nikad on nije mogao da se pohvali nekim riternom <_<
Jean-Luc Picard Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Odgovorno tvrdim da onaj ko kaže da Rao ima samo servis nema ama baš nikakvog pojma o tenisu...
anantaram Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Mislim da moze da se vrati.Mogao je. Edited January 8, 2012 by anantaram
MrX Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Sasvim ok Jankov mec, bio je fokusiran, nije ispustao servis, odbranio desetak brejk lopti... Bilo bi lepse sa titulom, ali i ovo je dobro za pocetak sezone.
keitel Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Odgovorno tvrdim da onaj ko kaže da Rao ima samo servis nema ama baš nikakvog pojma o tenisu...Gluposti, već sada mu je forhend u samom svjetskom vrhu. I prošle godine bi ušao u 10 da ga povreda nije spriječila u periodu godine kada je mogao da prikupi veliki broj poena.Jedva sam našao dobar strim tako da sam gledao samo kraj trećeg seta, ali realno, Tipsa nije nikako mogao da dobije ovo sa 15 poena manje od protivnika.Gdje je afterburner, zna li neko?
anantaram Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Ni voleji mu nisu losi. Jos 2009. protiv Gonzoa* je izgledao kao ozbiljan igrac. AB skija u Visleru.*Fernanda Gonzalesa Edited January 8, 2012 by anantaram
duda Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 šteta za janka. rao mi ide na živce, znam da on nije samo s&n ali brate, ako je on budućnost tenisa onda nemam reči. dečko, pre svega, nije uopšte dobro građen za tenis, previsok je, otuda i tolike povrede. i to što mu sada daje prednost u odnosu na igrače tipa tipse (čitaj,cca 15 cm niže) će mu i doći glave. gledala sam meč kratko, samo početak, rekoh, tipsa nije neki riterner. ovog raonića treba šetati, menjati mu ritam i igrati skraćene. ukratko, terati ga na trčanje.
Jean-Luc Picard Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ma ni ja ga baš nešto ne mirišem preterano ali me nerviraju neke ocene koje čitam po forumima da dečko osim servisa nema ništa drugo. Fenomenalno kretanje za svoju visinu. Ubitačan forhend. Bh je danas bio sasvim solidan mada tu ima dosta prostora za napredak. Moje je mišljenje da je danas zasluženo pobedio. Imao je više BP lopti od Tipse ( 10 mislim naspram tipsinih 4 ) a to ipak nešto govori...Što se tiče budćnosti tenisa... ne znam. Sklon je povredama, možda i više nego recimo Delpo. Videćemo. Biće on TOP 10 igrač ali opet verujem da je nekompletan za nešto više od toga.
duda Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 koliko god da ja gotivim tipsu i koliko god on često ume da pokaže vrhunsko tenisko znanje, ipak njemu u arsenalu nedostaju neka oružja da bi izvukao pobedu protiv igrača tipa rao kada su u zoni.ima dosta igrača na turu koji bi mogli da smire i ovakvog miloša, ali fed je definitivno streptomicin za takve.
Jean-Luc Picard Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ...ali fed je definitivno streptomicin za takve.To sam i ja pomislio. Dok bi u ovom momentu ozbiljne probleme mogao da napravi Rafi, protiv Feda Rao na bi imao šanse. Takodje mislim da bi Novak relativno lako izašao na kraj sa njim...
MrX Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ako je on budućnost tenisa onda nemam reči. dečko, pre svega, nije uopšte dobro građen za tenis, previsok je, otuda i tolike povrede. i to što mu sada daje prednost u odnosu na igrače tipa tipse (čitaj,cca 15 cm niže) će mu i doći glave. A ja naprotiv mislim da tenis nije gimnastika ili skok u vodu gde je visina nuzan hendikep, naprotiv. Mozda do sada nismo imali velikog sampiona dvometrasa, ali do skoro je bilo nezamislivo i da svetski rekorder na 100m bude dvometras, imali smo Medzika, Blanzea, Ibrahimovica na pozicijama gde su pre njih bili daleko nizi igraci, verujem da ce nekom buducem geniju (verovatno ne Milosu) visina biti prednost i enigma koju drugi igraci "idealne visine" nece moci resiti.
duda Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kad neki dvometraš bude nekakav relevantan faktor u maratonu, tada ću verovati da to može da bude i u tenisu, koji je mnogo više maraton nego sprint, naročito kada se radi o onim najbitnijim turnirima.
anantaram Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zar Delpo nije visi od Raonica, i ipak predstavlja neki relevantan faktor u tenisu?
Recommended Posts