sancho Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kakva prilika se otvorila Tipsarevicu da osvoji Masters. Steta sto je 101% nece iskoristiti
Time Crisis Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kakva prilika se otvorila Tipsarevicu da osvoji Masters. Steta sto je 101% nece iskoristitiPotpis, mada nada umire poslednja :D
MayDay Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ja vala idem u nedelju na bersi. karta kupljena. joj kad bi mi tipsica pobedio!! :)
sancho Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Cudo, krenuo je dobro.Mada je faktor raspada autsajdera nakon velikog iznenadjenja koje naprave nadjacao Jankovu moc samounistenja.
Feindouno Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kako li je ovaj dobio Endija nije mi jasno.
duda Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ha, janović je i protiv endija preokrenuo, da se ne preračuna tipsa ovde.
Feindouno Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kako li je ovaj dobio Endija nije mi jasno.Sad je malo jasnije.
duda Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ali što je meni taj lik neartikulisan ... kao i njegov tenis, uostalom.može biti efikasan koliko god hoće, na takav tenis ne mogu da se primim baš nikako.
Recommended Posts