Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Što bi se samo Federer naodmarao pred London <_<

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

covek obezbedio year end no1 pa nece da se zamara <_<

Posted

kao da nema 3540 poena da brani u prva 3 meseca naredne godine- nije to umor, one je grizao u pretposlednjem servis gemu protivnika, čak imao i brejk loptu ako se dobro sećam, ali protivnik je previše dobar servis-ništa igrač da ne iskoristi veoma brzu podlogu- turniri u dvorani, posle onih na travi najmanje leže djokeru i nije nimalo čudno da ga ispraši neki servis-ništa igrač sa kojima zna i da se pati na mnogo sporijem betonu (kada oni imaju svoj dan)

Posted

Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.

Posted

Iznervirao me peder i odigrao sam hiljadu dindzi uzivo na Andersona, kvota 2.60. Ajmo Kevine, jebi raspalu pedercinu.

Posted

oce se ovo i makica oprostiti od pariza?pazi kad tipsa uzme...

Posted

a

Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.
šta je smrad ovaj put radio ?ha, ha ... kveri je bre teniser za ovog makijevogtm egzekutora
Posted

Janko ima sansu da ode do finala :D

Posted

Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.

Posted
Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.
Mislim da organizatori samo čekaju zeleno svijetlo da prebace turnir u februar.
Posted
Ne diraj ga jos, treba neko Tipsi da izbaci Simona -_-