Jump to content

Tenis 2012

Featured Replies

Što bi se samo Federer naodmarao pred London <_<

covek obezbedio year end no1 pa nece da se zamara <_<

kao da nema 3540 poena da brani u prva 3 meseca naredne godine- nije to umor, one je grizao u pretposlednjem servis gemu protivnika, čak imao i brejk loptu ako se dobro sećam, ali protivnik je previše dobar servis-ništa igrač da ne iskoristi veoma brzu podlogu- turniri u dvorani, posle onih na travi najmanje leže djokeru i nije nimalo čudno da ga ispraši neki servis-ništa igrač sa kojima zna i da se pati na mnogo sporijem betonu (kada oni imaju svoj dan)

Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.

Iznervirao me peder i odigrao sam hiljadu dindzi uzivo na Andersona, kvota 2.60. Ajmo Kevine, jebi raspalu pedercinu.

oce se ovo i makica oprostiti od pariza?pazi kad tipsa uzme...

a

On 1. 11. 2012. at 10:59, Zli Gli said:
Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.
šta je smrad ovaj put radio ?ha, ha ... kveri je bre teniser za ovog makijevogtm egzekutora

Šta uradi Poljak :Hail: :Hail:

Janko ima sansu da ode do finala :D

Dobi Janko prvi set 6:3

Uspeo je da se raspadne u drugom

Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.

Ispade delpo

On 1. 11. 2012. at 16:44, Tinman said:
Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.
Mislim da organizatori samo čekaju zeleno svijetlo da prebace turnir u februar.
  On 1. 11. 2012. at 10:59, Zli Gli said:
Ne diraj ga jos, treba neko Tipsi da izbaci Simona -_-