November 1, 201212 yr kao da nema 3540 poena da brani u prva 3 meseca naredne godine- nije to umor, one je grizao u pretposlednjem servis gemu protivnika, čak imao i brejk loptu ako se dobro sećam, ali protivnik je previše dobar servis-ništa igrač da ne iskoristi veoma brzu podlogu- turniri u dvorani, posle onih na travi najmanje leže djokeru i nije nimalo čudno da ga ispraši neki servis-ništa igrač sa kojima zna i da se pati na mnogo sporijem betonu (kada oni imaju svoj dan)
November 1, 201212 yr Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.
November 1, 201212 yr Iznervirao me peder i odigrao sam hiljadu dindzi uzivo na Andersona, kvota 2.60. Ajmo Kevine, jebi raspalu pedercinu.
November 1, 201212 yr a On 1. 11. 2012. at 10:59, Zli Gli said: Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.šta je smrad ovaj put radio ?ha, ha ... kveri je bre teniser za ovog makijevogtm egzekutora
November 1, 201212 yr Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.
November 1, 201212 yr On 1. 11. 2012. at 16:44, Tinman said: Neko napisa da se teniska sezona za top 5 igrace zavrsava pocetkom septembra. Izgleda da je bio u pravu.Mislim da organizatori samo čekaju zeleno svijetlo da prebace turnir u februar.
November 1, 201212 yr On 1. 11. 2012. at 10:59, Zli Gli said: Berdih probija novo dno. Jebem ga u usta skrbava placljiva, kakva picka od coveka.Ne diraj ga jos, treba neko Tipsi da izbaci Simona -_-