December 30, 20204 yr 1 minute ago, Niveamen said: Nemoj ga mrzeti,sigurno od ovolike hrane ima veliki stomak nema, zlikovac...
December 30, 20204 yr Da, čovek toliko kuva i mislio bi tako ali vidoh sliku sa lepšim polovinom i još neke(nisam ni znao za taj deo foruma) i jok. Možda samo slika pa posle prosleđuje dalje hranu a i ne jede
December 30, 20204 yr Pomagajte dobri ljudi, gde nestadoše ona 3 recepta za džem od luka? Preksinoć su bili tu, sad nema tog posta, a ja spremio lukac, šećer i grožđice... Edit: nevermind, našao temu za izdvojene recepte majstora. Edited December 30, 20204 yr by jezovuk
December 30, 20204 yr 1 hour ago, Djuro said: mrzim te 1 hour ago, Niveamen said: Nemoj ga mrzeti,sigurno od ovolike hrane ima veliki stomak 1 hour ago, nenad said: nema, zlikovac... 1 hour ago, arkonada said: Da, čovek toliko kuva i mislio bi tako ali vidoh sliku sa lepšim polovinom i još neke(nisam ni znao za taj deo foruma) i jok. Možda samo slika pa posle prosleđuje dalje hranu a i ne jede sve banovati do ponovnog povratka Isusa na zemlju
December 30, 20204 yr Ruska spremna. Obećava, jako dobar krompir sam ubrao, mada jutros zamalo da ispadne incident sa njim. Na sreću dobro se završilo. Čorba ne obećava, čini mi se da je premasna, videćemo ujutru da l će završiti na stolu ili u wc šolji Salata sa paprikom kasnije, ili ujutro, meze sutra popodne. Otpao sam :@
December 30, 20204 yr ja cu rusku, mimozu i tiramisu. mater ce donirat bilu pitu i karamel pitu. sarmu bez nishta. mozda metnem i neko pile za mesozdere. ostalo cu da kupim, samo ne znam shta je to. mocarelu, mocarela je nama signal za praznik i luxuz sent from bubamoto
December 30, 20204 yr 20 minutes ago, gospa buba said: ja cu rusku, mimozu i tiramisu. mater ce donirat bilu pitu i karamel pitu. sarmu bez nishta. mozda metnem i neko pile za mesozdere. ostalo cu da kupim, samo ne znam shta je to. mocarelu, mocarela je nama signal za praznik i luxuz sent from bubamoto ja ću rano ujutro još krompirušu, proje i integralne galete i to je to biće za do slave dovoljno
December 30, 20204 yr ja ću rano ujutro još krompirušu, proje i integralne galete i to je to biće za do slave dovoljnosigurno ce da mi dune josh neshto sent from bubamoto
December 30, 20204 yr On 29.12.2020. at 11:26, renne said: Jeste mala 20 malih sarmi. Dovoljno za dvoje Nije ni čudo što je dovoljno 20 malih sarmi. Čovek sprema 100 drugih špecija, dovoljno da nahrani puk vojske. Rene, svaka čast.
December 30, 20204 yr do 20 malih sarmi je i moj cilj. kad malo bolje razmislim. sa kikirikijem sent from bubamoto