Niveamen Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Nemoj ga mrzeti,sigurno od ovolike hrane ima veliki stomak 1
nenad Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 1 minute ago, Niveamen said: Nemoj ga mrzeti,sigurno od ovolike hrane ima veliki stomak nema, zlikovac... 1 1
arkonada Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Da, čovek toliko kuva i mislio bi tako ali vidoh sliku sa lepšim polovinom i još neke(nisam ni znao za taj deo foruma) i jok. Možda samo slika pa posle prosleđuje dalje hranu a i ne jede
jezovuk Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 (edited) Pomagajte dobri ljudi, gde nestadoše ona 3 recepta za džem od luka? Preksinoć su bili tu, sad nema tog posta, a ja spremio lukac, šećer i grožđice... Edit: nevermind, našao temu za izdvojene recepte majstora. Edited December 30, 2020 by jezovuk
Jumanji Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Na sto mesta su recepti. Naravoucenije, pisi/slikaj odmah [emoji121] 1
Haralampije Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 1 hour ago, Djuro said: mrzim te 1 hour ago, Niveamen said: Nemoj ga mrzeti,sigurno od ovolike hrane ima veliki stomak 1 hour ago, nenad said: nema, zlikovac... 1 hour ago, arkonada said: Da, čovek toliko kuva i mislio bi tako ali vidoh sliku sa lepšim polovinom i još neke(nisam ni znao za taj deo foruma) i jok. Možda samo slika pa posle prosleđuje dalje hranu a i ne jede sve banovati do ponovnog povratka Isusa na zemlju 1
maheem Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ruska spremna. Obećava, jako dobar krompir sam ubrao, mada jutros zamalo da ispadne incident sa njim. Na sreću dobro se završilo. Čorba ne obećava, čini mi se da je premasna, videćemo ujutru da l će završiti na stolu ili u wc šolji Salata sa paprikom kasnije, ili ujutro, meze sutra popodne. Otpao sam :@
stajebrebilo Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ruska spremna, rakija spremna. Nekom je i malo dovoljno.
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 ja cu rusku, mimozu i tiramisu. mater ce donirat bilu pitu i karamel pitu. sarmu bez nishta. mozda metnem i neko pile za mesozdere. ostalo cu da kupim, samo ne znam shta je to. mocarelu, mocarela je nama signal za praznik i luxuz sent from bubamoto 1
maheem Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 I sarmu je hanuma spakovala. A tek je 18h. Uspešan dan, nema šta.
renne Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 20 minutes ago, gospa buba said: ja cu rusku, mimozu i tiramisu. mater ce donirat bilu pitu i karamel pitu. sarmu bez nishta. mozda metnem i neko pile za mesozdere. ostalo cu da kupim, samo ne znam shta je to. mocarelu, mocarela je nama signal za praznik i luxuz sent from bubamoto ja ću rano ujutro još krompirušu, proje i integralne galete i to je to biće za do slave dovoljno
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 ja ću rano ujutro još krompirušu, proje i integralne galete i to je to biće za do slave dovoljnosigurno ce da mi dune josh neshto sent from bubamoto
Emma Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 On 29.12.2020. at 11:26, renne said: Jeste mala 20 malih sarmi. Dovoljno za dvoje Nije ni čudo što je dovoljno 20 malih sarmi. Čovek sprema 100 drugih špecija, dovoljno da nahrani puk vojske. Rene, svaka čast. 1
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 do 20 malih sarmi je i moj cilj. kad malo bolje razmislim. sa kikirikijem sent from bubamoto
Recommended Posts