Zverilla Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) ruska salata najzad zavrsena! Edited December 31, 2015 by Zverilla
Frank Pembleton Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 A ja sam ovom mom opštio sa kevom: Toooo ! Akde sad presek da vidimo!
Muwan Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Hanuma je bila toliko gladna da mi je polila vosak sa sveće po rukama uz komentar: "@&$!?e te više tvoje fotografije iz svih uglova, uvenuh gladna ovde!", tako da mogu samo da uslikam presek ovog preostalog parčeta. Ali bio je lepo crven, na granici krvavog ali bez krvi. A na krajevima je stigao do srednje pečenog, to je hanuma potamanila. Romantika na Bosforu!
yolo Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jao i sneg jbte! Turci bolji od nas u svemu. pre rerne posle 2.45 pecenja na 170C i pola sata nakon vadjenja iz rerne sad ozbiljno, spremiti dobru sarmu je ozbiljan pickin dim, mislim sam cak da sam je lose zavio a na kraju je ispala cvrsta i nabijena. ova je spremljena na pari, bila je ogrezla u vodi na pocetku a na kraju je voda isparila i bila je savrsena struktura, barem za moj ukus.
Muwan Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Super izgleda a mislim da možeš par puta da otvoriš rernu i naliješ malo vode, ako voliš da ti na kraju ostane i safta za sočnu sarmu. Ako voliš suvlju onda ok i ovako.
yolo Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 aha, samo da prvo budem kuci dok se krcka. nista eksperimentisacemo sa time, bitno je da prva nije bila fijasko. kupus varazdinac je savrsen za sarmu, savrsen! retko sam jeo tanji list od ovog.
ivy Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Hanuma je bila toliko gladna da mi je polila vosak sa sveće po rukama uz komentar: "@&$!?e te više tvoje fotografije iz svih uglova, uvenuh gladna ovde!", tako da mogu samo da uslikam presek ovog preostalog parčeta. bogte,meni da je covek spremio ovo ja bih mu pustila i ulje na platnu da naslika..
Frank Pembleton Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 (edited) Edited January 1, 2016 by Frank Pembleton
Recommended Posts