Jump to content
IGNORED

Sherlock 2010

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

bio sam prilicno skeptican glede novog serloka, smatrajuci da je bretovom genijalstinom sve receno i da bolje jednostavno ne moze.bolje verovatno i ne moze, ali moze drugacije. najvise me odusevljava to sto su prebacivsi serloka u 21. vek oziveli citav koncept. cumberbatch i freeman - pun pogodak.

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

62

• Weenie Pooh

36

• Lrd

35

• *edited by mod

21

Posted (edited)
edit: pa volim serloka kao koncept, kontam da mi se zato ovo bas ne svidja :)
Hm.Koliko sam uklavirio, ostala je esencija Sherloka - deduktivni mag kome nista nije strano i koji se nicemu ne cudi i Watson pored njega (odnosno mi, publika) koji uz Sherloka otkriva viseznacnost pojavnog sveta kroz cudjenje, sok i nedoumicu.Bondage izmedju Sherloka i Watsona je identican kao u starom serijalu. Sherlokova priroda je identicna takodje. Ono sto se razlikuje je epoha, i to su uspeli da pretvore u dodatni kvalitet. Da ga jbm, meni dobro. Edited by CowBoy
Posted

na uzorku od 1 epizode, serlok i votson lice na lisicu i macka iz pinokija, mada mi je trebalo cca pola sata da se naviknem na serlokovo stripasto lice svidjela su mi se obojica, estetski mi je sve ok a narocito tapete, muzika taman kakva treba, ali je plot dosadan i ne drzi paznju.ako nastavim sa tradicijom nespavanja do 3 ujutru, dacu serloku jos jednu sansu.

Posted

ajd sad neko meni neukom da objasni kakva je veza izmedju ovoga o cemu vi pricate i sto je ocigledno serija i filma koji se trenutno ovde prikazuje?

Posted

Gledaj seriju a po meni film (prvi deo) mozes i da preskocis.

Posted
na uzorku od 1 epizode, serlok i votson lice na lisicu i macka iz pinokija, mada mi je trebalo cca pola sata da se naviknem na serlokovo stripasto lice svidjela su mi se obojica, estetski mi je sve ok a narocito tapete, muzika taman kakva treba, ali je plot dosadan i ne drzi paznju.ako nastavim sa tradicijom nespavanja do 3 ujutru, dacu serloku jos jednu sansu.
pa da, cim nema gusala, mora da je sranje...<_<
Posted
znaci da ne trosim vreme gledajuci ga?
Prvi deo filma je jako zabavan i treba da se gleda. Daje jednog potpuno drugačijeg Šerloka, a to sve funkcioniše. U utorak javljam kakav je drugi deo. :)Meni je inače film, koji je misterija/akcija bolji od serije, pošto su zapleti u seriji bezveze, a u filmu nije. Doduše, Morijarti u seriji mi je vrhunski i jedva čekam da vidim šta će s njim da se dešava.
Posted

kakav sad prvi deo - drugi deo, mnogo to komplikovano nesto, zajebi ...vidim da ima neki gaj ricijev i neki novi koga je rezirao neki goldenberg?idem ja lepo da gledam cowboys and aliens, izvinte na smetnji ^_^

Posted
kakav sad prvi deo - drugi deo, mnogo to komplikovano nesto, zajebi ...vidim da ima neki gaj ricijev i neki novi koga je rezirao neki goldenberg?idem ja lepo da gledam cowboys and aliens, izvinte na smetnji ^_^
Kakav Goldenberg? Oba je režirao Gaj Riči. Prvi treba da se gleda, sad sam sigurniji za preporuku kad vidim šta gledaš. :D
Posted

evo kakav, ups, kakva:(ova desno)Sunday_School_Musical_Director_Rachel_Goldenberg_Choreographer_Cheryl_Baxter.jpgsad vidim sta je to :lol:MV5BMjE5MjA2MTc5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTk4Mjk5Mg@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg nista, ovog cu zaobici, a te Ricijeve potraziti, hvala :)

Posted
Prvi deo filma je jako zabavan i treba da se gleda.
:isuse:
Posted
:isuse:
Daj ne seri da ti je prvi deo filma bio dosadan? Otišao si u bioskop, žuljalo te sedište, jedva si čekao da izađeš i na kraju ti je bilo žao što si dao pare za kartu? Ma daj.
Posted

Crkodabogdaakonisam. Valjda sam očekivao Šerloka Holmsa a ne Džekija Čena.