Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Ja po preporuci odveo ljude na taj na Borovj Glavi.

Iskreno, sanitarna bi to trebala zatvoriti.

Klopa nako, ok ništa posebno ali higijena :ph34r:

+1 za Mačkat zaboravio kako se zove konkretno...

....shit has hit the fan...

Što Marvin kaže kod Baja je pečenje uvek odlično ko voli ribu Ljubiš ima i motel, valjda isti gazda firme Simex, imali svoje ribnjake s pastrmkom.

Petica za kraljeve vode... Ostalo kako ti zapadne.

I nema pravila jedne sezone neki restoran bude sasvim dobar sledeće kao da su ti čuvali ostatke od prošle godine.

Hvala puno svima. :)

idemo u Krusevo pa da pitam jel ima nesto posebno da se proba?

bicemo tamo 10dana pa ce nas makedonci sigurno provesti i uputiti al reko da pitam ovde

da odgovorim sama sebi

svuda je dobro!!

e al si nam odgovorila...

pa bukvalno u svakoj kafanici je dobra klopa,..jeli smo u bar 6 kafana ..Andora,Marcelo,Sap,Skara,neka mala no name na stepenicama itd.. a mislim da ih u gradicu ni nema vise...corbe,salate,rostilj,mesni ustipci,nesto sto se zove Grne u Sapu,sirevi..drugari su jeli palacinke,kolace..super klopa..

osim mozda u etno restoranu pored tosetovog spomenika tu su jeli drugari i kazu da je hrana bila losa

gde se dobro jede u trebinju?

khm. tema je Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Imas onaj ribnjak Studenac na Trebisnjici. Mislim realno nista spektakularno ali lep ambijent. Nemoj da propustis trebinjski pijac, narocito sir i kajmak u svim agregatnim stanjima....

^hoćeš da kažeš da rušim dejtonski sporazum ovim?

e

tnx žolo

:)

Edited by kud u maglu Simoviću

i ako volis/jedes med, ima spektakularno dobrog od vrijeska, zalfije, kadulje, majcine dusice i svih drugih mediteranskih trava kojih nema u srbiju

ukoliko ti se jede pastrmka, taj studenac je stvarno sjajno mesto /nalazi se u dubravi, u delu grada prema niksicu/. ja pastrmku obavezno tu jedem kad se vracam iz tih krajeva, a po dolasku jedemo u vrelu, u bajinoj basti 

a janjetinu, sve ispod saca, cicvaru itd.. imas  u restoranu stara hercegovina u tuli, to ti je na putu herceg novi trebinje, nesto pre nego sto se stigne u trebinje.

a sto se tice pijace u centru trebinja, stvarno je najlepsa u svet i poslusaj gazu, obavezno je obidji - ima sira, kajmaka, sumskih jagoda, borovnica, smokava, grozdja savrsenog, meda...

sir iz mjeha obavezno!!!!

ukoliko ti se jede pastrmka, taj studenac je stvarno sjajno mesto /nalazi se u dubravi, u delu grada prema niksicu/. ja pastrmku obavezno tu jedem kad se vracam iz tih krajeva, a po dolasku jedemo u vrelu, u bajinoj basti

a janjetinu, sve ispod saca, cicvaru itd.. imas u restoranu stara hercegovina u tuli, to ti je na putu herceg novi trebinje, nesto pre nego sto se stigne u trebinje.

a sto se tice pijace u centru trebinja, stvarno je najlepsa u svet i poslusaj gazu, obavezno je obidji - ima sira, kajmaka, sumskih jagoda, borovnica, smokava, grozdja savrsenog, meda...

old herzegovina će biti poharana već vidim

hvala

:)

e

mislim da pijaca neće biti u f-ji kad se budem tamo vrzmao, al sam već naručio sir iz mješine. za mene najbolji sir u svijet. sto klasa iznad parmezana

mada je taj iz trebinja znatno slabiji od avtovačkog sira iz mješine. takoreći konfekcija

Edited by kud u maglu Simoviću