wall Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Ja po preporuci odveo ljude na taj na Borovj Glavi. Iskreno, sanitarna bi to trebala zatvoriti. Klopa nako, ok ništa posebno ali higijena
Frank Pembleton Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 +1 za Mačkat zaboravio kako se zove konkretno... ....shit has hit the fan...
wall Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Što Marvin kaže kod Baja je pečenje uvek odlično ko voli ribu Ljubiš ima i motel, valjda isti gazda firme Simex, imali svoje ribnjake s pastrmkom. Petica za kraljeve vode... Ostalo kako ti zapadne. I nema pravila jedne sezone neki restoran bude sasvim dobar sledeće kao da su ti čuvali ostatke od prošle godine.
ivy Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 idemo u Krusevo pa da pitam jel ima nesto posebno da se proba? bicemo tamo 10dana pa ce nas makedonci sigurno provesti i uputiti al reko da pitam ovde da odgovorim sama sebi svuda je dobro!!
ivy Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 pa bukvalno u svakoj kafanici je dobra klopa,..jeli smo u bar 6 kafana ..Andora,Marcelo,Sap,Skara,neka mala no name na stepenicama itd.. a mislim da ih u gradicu ni nema vise...corbe,salate,rostilj,mesni ustipci,nesto sto se zove Grne u Sapu,sirevi..drugari su jeli palacinke,kolace..super klopa.. osim mozda u etno restoranu pored tosetovog spomenika tu su jeli drugari i kazu da je hrana bila losa
ToniAdams Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 khm. tema je Restorani u Srbiji koje treba posetiti
yolo Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Imas onaj ribnjak Studenac na Trebisnjici. Mislim realno nista spektakularno ali lep ambijent. Nemoj da propustis trebinjski pijac, narocito sir i kajmak u svim agregatnim stanjima....
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 (edited) ^hoćeš da kažeš da rušim dejtonski sporazum ovim? e tnx žolo :) Edited August 10, 2016 by kud u maglu Simoviću
yolo Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 i ako volis/jedes med, ima spektakularno dobrog od vrijeska, zalfije, kadulje, majcine dusice i svih drugih mediteranskih trava kojih nema u srbiju
nezvanova Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 ukoliko ti se jede pastrmka, taj studenac je stvarno sjajno mesto /nalazi se u dubravi, u delu grada prema niksicu/. ja pastrmku obavezno tu jedem kad se vracam iz tih krajeva, a po dolasku jedemo u vrelu, u bajinoj basti a janjetinu, sve ispod saca, cicvaru itd.. imas u restoranu stara hercegovina u tuli, to ti je na putu herceg novi trebinje, nesto pre nego sto se stigne u trebinje. a sto se tice pijace u centru trebinja, stvarno je najlepsa u svet i poslusaj gazu, obavezno je obidji - ima sira, kajmaka, sumskih jagoda, borovnica, smokava, grozdja savrsenog, meda...
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) ukoliko ti se jede pastrmka, taj studenac je stvarno sjajno mesto /nalazi se u dubravi, u delu grada prema niksicu/. ja pastrmku obavezno tu jedem kad se vracam iz tih krajeva, a po dolasku jedemo u vrelu, u bajinoj basti a janjetinu, sve ispod saca, cicvaru itd.. imas u restoranu stara hercegovina u tuli, to ti je na putu herceg novi trebinje, nesto pre nego sto se stigne u trebinje. a sto se tice pijace u centru trebinja, stvarno je najlepsa u svet i poslusaj gazu, obavezno je obidji - ima sira, kajmaka, sumskih jagoda, borovnica, smokava, grozdja savrsenog, meda... old herzegovina će biti poharana već vidim hvala :) e mislim da pijaca neće biti u f-ji kad se budem tamo vrzmao, al sam već naručio sir iz mješine. za mene najbolji sir u svijet. sto klasa iznad parmezana mada je taj iz trebinja znatno slabiji od avtovačkog sira iz mješine. takoreći konfekcija Edited August 11, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts