*edited by mod Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Pacejan mode on a ti volis samo visoki gurmanluk? Pacejan mode off
Haralampije Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Haralampije gastronaut danas gostovao u Maliganu posle x godina (recimo 2?)Tradicija i 1 konstantnost kvaliteta usluge.Riblji paprikas zaista odlican,ne mastan,blago ljut,ukusan,riba u njemu prvoklasna(som,saran) testenina ok mada malo mekanija i vlaznija ali ipak ok.Potom se jeo smudj u susamu i dimljeni saran.Oba jela spremljena bez zamerke.smudj je lepo pohovan,hrskav a unutra socan,mirise na susam.Dimljeni saran kakav i treba da bude:slanog ukusa,pristojno odimljen.Pijuckali smo Silu,kad smo vec tu u Surduku.Konobari isti vec 10-15 godina Kele i Sloba,pristojni i iskusni.Doci cu opet ... Edited March 8, 2015 by Haralampije
Аврам Гојић Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) edit: greska Edited March 8, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Znam, zbunio sam se nešto Dobro, tu je Lasta. Jel su u Surduku one litice nad Dunavom? Edited March 8, 2015 by Грешни Василије
Haralampije Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) tako nesto ,zato se selo i zove Surduk Edited March 8, 2015 by Haralampije
yolo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Lele, u sledecih 36 sati Nis Vranje Nis. Ce izginemo ki Mancester.
clandestino Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) Lele, u sledecih 36 sati Nis Vranje Nis. Ce izginemo ki Mancester. Ako bi eksperimentisao, a nisi bio, predlažem u Nišu dve krčme: Tri Fenjera i Verige . Mislim kvaran sam, nisam bio a čuo iz par izvora da služe lužničku vurdu, pa ti da proveriš dal uvek imaju i kakvog je kvaliteta. Ako ti bude dobro seti se ko ti je preporučio, ako je krsh ja ću menjam nick. A možda je i isteklo tih 36 sati. U poslednjih godinu dana bio sam 3 puta u Nišu i 90% onih koje sam pitao za preporuku poslalo me u Mehanu ali ultimativno u novu na teniskim terenima blizu tvrđave. Mislim, učim tatu kako se prave deca, al' eto da napomenem, nikad ne znaš dal će nekom koristiti. Edited March 19, 2015 by clandestino
yolo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 E jbga, pre 5 min sam seo ovde Mada ne brigam, na stolu je sljiva, cekam jagnjecu corbicu, moravsku salatu i ovcije ustipke. Ne moze da ne valja. Btw Mrak krcat do vrha u 5 popodne, na parkingu dominiraju Bg table a ima i hrvatskih. Marketing...
yolo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 A sad, dezert - ovciji ustipci Remek delo, ali sta mi mucenici navikli na cuburske prevare znamo o tome
yolo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) Dezert 2, baklava sa sljivcigama i turska kafa. I fajront, 955 din Edited March 19, 2015 by yolo
Recommended Posts