Eleniko Posted March 8 Posted March 8 2 hours ago, Ras said: Ne znam na koji je način Jr povezan? on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde
Ras Posted March 8 Posted March 8 1 minute ago, Eleniko said: on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde Provalićemo ga po naglasku.
werbatim Posted March 10 Posted March 10 Ne secam se nesto da sam skoro citao gde rucati u S.Mitrovici. @Zli Gli preporuka neka?
JakeBlues Posted March 13 Posted March 13 Ako ne mora baš Sremska već može i Mačvanska (tj. da pređeš pešački most) pogledaj splav restoran "Krug". Nalazi se odmah kod mosta. Lep je ambijent, a hrana sasvim pristojna kao i cene. 1
ronin Posted March 21 Posted March 21 @Sara Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat. 2 1
napadaj Posted March 21 Posted March 21 Ili skokneš do Lepenskog vira, em vidiš lokalitet, em ima dobra kafana na ulazu. 1
zmanic Posted March 22 Posted March 22 Nije lokalpatriotizam, malopre mi ozletelo na FB: malo preteruju, ali malo ..
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 58 minutes ago, zmanic said: malo preteruju, ali malo .. itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu. 2
Milošica Posted March 22 Posted March 22 (edited) U suštini se između redova i videlo da su u tom restoranu jedino bili oduševljeni ribićem. Edited March 22 by Milošica 1
Ras Posted March 22 Posted March 22 32 minutes ago, Eleniko said: itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu. Sa nestrpljenjem očekujemo novu epizodu Pakitovog puta popločanog žutom opekom Elenikovih dobrih namera. Muzička podloga gladna braća Young 2
Greek Freak Posted March 22 Posted March 22 33 minutes ago, Eleniko said: itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu. Treće su repovi. Nama bilo dosta ukusno sve kad smo uzeli, ali mali uzorak, očigledno nije svaki put tako. Mi smo do Vitine iže i otišli zbog repova, na preporuku. Sve u svemu, bilo nam je ok, ali sam i ja više uživao u hrani po nekim drugim pirotskim lokalima (pisalo se već, više puta, o konkretnim PI kafanama i restoranima, pa ne bih davio sad). 1
Sara Posted March 23 Posted March 23 On 21. 3. 2024. at 10:41, ronin said: @Sara Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat. Zavrsili smo Kod Boleta u Vincima. Bila odlicna corba i smudj 1
nautilus Posted March 25 Posted March 25 Mali raj, Jagodina. Klasična srpska kafana, ali valja, baš valja. 2
Recommended Posts