Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ras said:

Ne znam na koji je način Jr povezan?

on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde

Provalićemo ga po naglasku.

Posted

Ne secam se nesto da sam skoro citao gde rucati u S.Mitrovici.

@Zli Gli preporuka neka? :)

Posted

Ako ne mora baš Sremska već može i Mačvanska (tj. da pređeš pešački most) pogledaj splav restoran "Krug". Nalazi se odmah kod mosta. Lep je ambijent, a hrana sasvim pristojna kao i cene. 

• +1 1
Posted

Biću u nedelju na Golubcu, ima li neka preporuka gde jesti?

Posted

@Sara

Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Ili skokneš do Lepenskog vira, em vidiš lokalitet, em ima dobra kafana na ulazu.

• Hvala 1
Posted

Nije lokalpatriotizam, malopre mi ozletelo na FB:

malo preteruju, ali malo ..

Posted

Nisu bili kod Mamma Rosse??? Amateurs.

Posted
58 minutes ago, zmanic said:

malo preteruju, ali malo ..

itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu.

• +1 2
Posted (edited)

U suštini se između redova i videlo da su u tom restoranu jedino bili oduševljeni ribićem.

Edited by Milošica
  • Hvala 1
Posted
32 minutes ago, Eleniko said:

itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu.

Sa nestrpljenjem očekujemo novu epizodu Pakitovog puta popločanog žutom opekom Elenikovih dobrih namera.

Muzička podloga gladna braća Young :music_guitarorange::music_guitarred:

• Haha 2
Posted
33 minutes ago, Eleniko said:

Treće su repovi. Nama bilo dosta ukusno sve kad smo uzeli, ali mali uzorak, očigledno nije svaki put tako. Mi smo do Vitine iže i otišli zbog repova, na preporuku. 
Sve u svemu, bilo nam je ok, ali sam i ja više uživao u hrani po nekim drugim pirotskim lokalima (pisalo se već, više puta, o konkretnim PI kafanama i restoranima, pa ne bih davio sad).

• Hvala 1
Posted
On 21. 3. 2024. at 10:41, ronin said:

@Sara

Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat.

Zavrsili smo Kod Boleta u Vincima. 

Bila odlicna corba i smudj

• +1 1
Posted

Mali raj, Jagodina. Klasična srpska kafana, ali valja, baš valja.

• +1 2