March 8, 20241 yr 2 hours ago, Ras said: Ne znam na koji je način Jr povezan? on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde
March 8, 20241 yr 1 minute ago, Eleniko said: on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde Provalićemo ga po naglasku.
March 10, 20241 yr Ne secam se nesto da sam skoro citao gde rucati u S.Mitrovici. @Zli Gli preporuka neka?
March 13, 20241 yr Ako ne mora baš Sremska već može i Mačvanska (tj. da pređeš pešački most) pogledaj splav restoran "Krug". Nalazi se odmah kod mosta. Lep je ambijent, a hrana sasvim pristojna kao i cene.
March 22, 20241 yr 58 minutes ago, zmanic said: malo preteruju, ali malo .. itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu.
March 22, 20241 yr U suštini se između redova i videlo da su u tom restoranu jedino bili oduševljeni ribićem. Edited March 22, 20241 yr by Milošica
March 22, 20241 yr 32 minutes ago, Eleniko said: itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu. Sa nestrpljenjem očekujemo novu epizodu Pakitovog puta popločanog žutom opekom Elenikovih dobrih namera. Muzička podloga gladna braća Young
March 22, 20241 yr 33 minutes ago, Eleniko said: itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu. Treće su repovi. Nama bilo dosta ukusno sve kad smo uzeli, ali mali uzorak, očigledno nije svaki put tako. Mi smo do Vitine iže i otišli zbog repova, na preporuku. Sve u svemu, bilo nam je ok, ali sam i ja više uživao u hrani po nekim drugim pirotskim lokalima (pisalo se već, više puta, o konkretnim PI kafanama i restoranima, pa ne bih davio sad).
March 23, 20241 yr On 21. 3. 2024. at 10:41, ronin said: @Sara Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat. Zavrsili smo Kod Boleta u Vincima. Bila odlicna corba i smudj