Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Kako stojimo sa Kikindom, gde valja jesti?

Posted
On 5.10.2020. at 23:44, Delija67 said:

Citajuci ovo tvoje setio sam se scene iz jednog tako restorana, na secam se gde. Seli na rucak, jeli pili, mesa, salate, sve po redu, na kraju narucimo i neki kolac za desert, pa konobar sa kolacima doneo i pecenu ljutu papriku koju je zaboravio da donese sa ostalom salatom kad je bilo vreme.

😂👏

• Haha 1
Posted

bili u Pirotu i okolini...svratili u Kraljev Cardak da drugarica pita jel imaju nesto vegeterijanski odgovor je bio: Ne. i to bas odlucno,bez mogucnosti podpitanja

pa smo otisli u Dukat..tamo zatekli krcatu kafanu..drugarica uzela ribu i grilovano povrce na sta joj je konobar predlozio i grilovanu sparglu! :ohmy:

ja sam uzela crvene,suve, punjene paprike ostatak uzeli rostilj... sve je bilo odlicno!

posle smo dva puta jeli u Lili Hit u mestu Trnski Odorovci jer smo bili smesteni u okolini...e tu su vegeterijanci uzivali,nikada nisu bolje jeli po kafanama..pravili su im corbicu od koprive,sarmice od vinovog lisca punjene pirincem i prazilukom,suve paprike punjene pasuljem,grilovano povrce,razne salate...a mi smo jeli odlican! rostilj...a ja sam cak zavidela vegeterijancima :( 

• +1 6
Posted
On 30.4.2022. at 23:05, notenoughreasonsforclaire said:

Kako stojimo sa Kikindom, gde valja jesti?

Ih sad videh. Jeste bili u Twenty-ju ili Centru?

Posted

Na kraju nismo stigli da ručamo u Kikindi nakon obilnog doručka (gibanice posle stotinu godina, između ostalog!), ali smo dobili preporuke za Centar i "Kod Fićoka", pa ćemo ih drugom prilikom overiti. U Twenty smo, doduše bili na kafi.

• 2 weeks later...
Posted

Treba mi informacija za dobar domaci restoran u Leskovcu za prijatelja zabara u proputovanju?

Hvala.

Posted

Groš važi za dobar valjda, mada mi je info "second hand".

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
On 3.5.2022. at 9:31, ivy said:

bili u Pirotu i okolini...svratili u Kraljev Cardak da drugarica pita jel imaju nesto vegeterijanski odgovor je bio: Ne. i to bas odlucno,bez mogucnosti podpitanja

pa smo otisli u Dukat..tamo zatekli krcatu kafanu..drugarica uzela ribu i grilovano povrce na sta joj je konobar predlozio i grilovanu sparglu! :ohmy:

ja sam uzela crvene,suve, punjene paprike ostatak uzeli rostilj... sve je bilo odlicno!

posle smo dva puta jeli u Lili Hit u mestu Trnski Odorovci jer smo bili smesteni u okolini...e tu su vegeterijanci uzivali,nikada nisu bolje jeli po kafanama..pravili su im corbicu od koprive,sarmice od vinovog lisca punjene pirincem i prazilukom,suve paprike punjene pasuljem,grilovano povrce,razne salate...a mi smo jeli odlican! rostilj...a ja sam cak zavidela vegeterijancima :( 

Tnx, Ivy. Trebam u Pirot za vikend, nešto leteće a baš će biti prilika za jedan ručak, imaću taj Dukat u vidu.

Posted

Mama Rosa u Pirotu kazu najbolja pica u svijet.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 3
Posted
Treba mi informacija za dobar domaci restoran u Leskovcu za prijatelja zabara u proputovanju?
Hvala.
Definitivno Gros, ali nemaju pice i paste :D
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Milosh76 said:

Definitivno Gros, ali nemaju pice i paste :D

Da, bas je u potrazi za picom i pastom u Leskovcu :D. Jesi se oporavio od puta?

• +1 1
Posted

Da, bas je u potrazi za picom i pastom u Leskovcu [emoji3]. Jesi se oporavio od puta?
Jesam, bilo je odlicno. Mene Italija opusta, mogao bih svaki dan da idem tamo.

U Grosu obavezno moravska salata, ustipci se prodaju na komad, cisto da znas, klopa je odlicna, ocekuj tamburase sa razglasa i guzvu.
Rezervisi ako si u mogucnosti dan ranije.
  • +1 1
Posted
8 minutes ago, Milosh76 said:

Jesam, bilo je odlicno. Mene Italija opusta, mogao bih svaki dan da idem tamo.

U Grosu obavezno moravska salata, ustipci se prodaju na komad, cisto da znas, klopa je odlicna, ocekuj tamburase sa razglasa i guzvu.
Rezervisi ako si u mogucnosti dan ranije.

Ne idem ja nazalost, vec prijatelj.

Posted

Zapisuj, planovi se prave na vreme : D

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Vapad said:

Tnx, Ivy. Trebam u Pirot za vikend, nešto leteće a baš će biti prilika za jedan ručak, imaću taj Dukat u vidu.

vitina iža

goveđi repovi najbolji u srbiji

• +1 2