January 13, 20214 yr 10 minutes ago, banatjanin said: Thnx U Salusu sam bio, išao iz Aleksandrovca. Fina sveža pastrmka U kom si Dukatu bio? Gornji u samom centru 30ak metara ispod Vrapca ili donji pored reke? Edited January 13, 20214 yr by Milošica
February 4, 20214 yr Da li je neko bio u salasu Mali Park u Gladnosu na starom putu BG-NS? Dobio sam preporuku da je fino mesto i dosta dobra klopa i cela atmosfera http://www.salasmalipark.rs/ Edited February 4, 20214 yr by Milosh76
February 15, 20214 yr Zna neko neko restorance na FG ( od venca ka zapadu ako je moguce) da ima grejace napolju u basti? Puno trazim,a, al ajd pitam
February 15, 20214 yr 22 minutes ago, nisam ja said: Pa kad kod mene ima par sto ne bi bilo u nekom budzaku u npr vrdniku koji je kao turisticko mesto
February 15, 20214 yr Kod Putina u Vrdniku. Hrana im je bedna, ali te zato greje Putinov pogled sa nekoliko postera.
February 22, 20214 yr Knin u Novom Sadu, jeli odlicno jagnjece pecenje i vrlo ukusan domaci lebac. Prasetine na zalost nije bilo.
March 11, 20214 yr jedina kafana vredna pomena u vršcu. dobra usluga, dobra hrana, ambijent, ok. vino iz gudurice.