Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

ne. nisam ljubitelj iste

pored malog hrasta jeres je posetiti drugi sur na teritoriji so aranđelovac

Posted

Otvori oci za druge ponude :D Pominjao sam Karadjordjev vajat... jaretina bombonica, pogled ka Sumadiji, neprocenjiv..

Mali hrast je klasa za sebe, naravno.

Posted
10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne. nisam ljubitelj iste

ni ja iz (z)verskih razloga. divljač treba da živi.

"mali hrast"je na drumu između bukovika i aranđelovca. preporučen mi je. jednom je mlađarija prilikom posete donela "pečenje za poneti". izvrsno.

Posted

Restoran Papuli u Senti, odlicna riblja corba, filirana,  som i saran unutra... najede se jedan od kotlica bez problema. Naravno, moja zena je uzela i smudja :D

Ne znam da li je bolja nego kod Abrahama...

Domaca dunja, prste da polizes, posle 5 minuta osetis da je jaka :)  

Inace restoran iz 70ih, stao u vremenu, a na razglasu smooth jazz.. nadrealno :D 

Posted

Restoran mesnica Mandic, Altina. Lepa punjena rolovana vesalica, odvalio se ko konj. Slikao sam ali je toliko velika da je slika 4 megabajta, ne moze da stane😁

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

idem u nedelju iz Pančeva ka Petrovcu na Mlavi. gde je najbolja klopa na tom putu (Kovin, Smederevo, Požarevac, Petrovac)? Hvala!

Posted

Od Kraljeva na dole, Raška do Novog Pazara, ima neko neku preporuku? Bilo šta, naravno,

Posted
Od Kraljeva na dole, Raška do Novog Pazara, ima neko neku preporuku? Bilo šta, naravno,
Kafana "Kod Mira" u Bogutovcu je verovatno najbolji izbor. Obavezno uzmi njihove lepinjice, kajmak i teleću džigericu.
  • +1 2
Posted

potpisujem sve što je @napadaj napisao za Mira - od lepinjica i kajmaka do teleće džigerice. mi smo uvek alavo završavali i domaćim palačinkama, koleginica sa domaćim džemom od kajsija, ja sa medom i orasima.

ali nas dve nikad nismo morale da vozimo posle, pa smo mogle da žderemo do poklopca.

Posted

+1 za mira

jako dobra klopa, što nije čudo za jednun od najstarijih kafana u srbiji

Posted

Nesto mi deluje kao da su jace cene, skoro pa BG

Posted

da, cene su skoro pa beogradske za klopu

ako se dobro sećam piće nije

Posted
10 hours ago, napadaj said:
12 hours ago, Timothy Leary said:

Kafana "Kod Mira" u Bogutovcu je verovatno najbolji izbor. Obavezno uzmi njihove lepinjice, kajmak i teleću džigericu.

5 hours ago, decak Kejt said:

potpisujem sve što je @napadaj napisao za Mira - od lepinjica i kajmaka do teleće džigerice. mi smo uvek alavo završavali i domaćim palačinkama, koleginica sa domaćim džemom od kajsija, ja sa medom i orasima.

ali nas dve nikad nismo morale da vozimo posle, pa smo mogle da žderemo do poklopca.

Pa posle ovakve preporuke, ja jedino mogu da idem tim redom. Nije frka vožnja posle, neću mnogo daleko.

Hvala lepo :)

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

+1 za mira

jako dobra klopa, što nije čudo za jednun od najstarijih kafana u srbiji

Tnx i za ovaj info. Gledam sad. 

Svraćam svakako.

Posted
On 30.9.2020. at 14:07, napadaj said:
On 30.9.2020. at 12:29, Timothy Leary said:

Brate, ovo je i moj izbor kad naručujem kod Mira. Dodao bih još i ono prodimljeno meso posluženo sa lukom.