precog Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: Šta je gmaye, idemo u Valjevo po snajku, a? nije beg cicija.
variola Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 2 hours ago, vookela said: Lovac odlican provereno, a za Rosulje sam cuo da je isto dobar. Rosulje (kod Bore /Raše) su odlični - samo roštilj. Nije neki ambijent za razliku od npr. Lovaca pa i Platana.
ToniAdams Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 1 hour ago, Miralem said: sad u platanu. bice hajke ako ne valja. Kaće da častiš mladoženja?
Zli Gli Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Restoran Gile u banji Koviljaci ili kod Koviljace, nisam bas siguran. Ja uzeo pileci batak u kajmaku, ujak pljesku i rostilj kobaje a ovaj treci dimljenu vesalicu. Obilne porcije bas, pojeo moje sve i salatu i uzeo jednu kobaju da probam, sve prste da polizes.
Matilda Ivancic Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 (edited) ... Edited October 2, 2018 by Matilda Ivancic
Frau Gabrijela Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 10 hours ago, Zli Gli said: Restoran Gile u banji Koviljaci ili kod Koviljace, nisam bas siguran. Ja uzeo pileci batak u kajmaku, ujak pljesku i rostilj kobaje a ovaj treci dimljenu vesalicu. Obilne porcije bas, pojeo moje sve i salatu i uzeo jednu kobaju da probam, sve prste da polizes. jeste banja, ali nije u mestu nego je na zaobilaznom putu pored loznice i banje. tamo smo par puta odlazili na ribu, ali je postalo lutrija, pa smo prestali. mesišta nisam probala.
Zli Gli Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Gde god idem, uzimam batak u raznim varijantama ako ima u ponudi a ovde bio samo taj u kajmaku, nekom istopljenom. Makar jednom mora batacic, ili u ovom slucaju tri komada u porciji.
precog Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 sto nisi uzeo 4 bataka, ovako je jedno pile ubijeno zbog jedne noge?
ultra plasticni Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Moja keva jednom kupila peceno pile i kad dosla kuci i otpakovala, vidi pile bez jednog bataka, smori se ona tu malo, i krene da ga krsi, kad ono oglodjana bataca koska ugurana piletu u bulju kroz trticu. Horor
pibe Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Kafana Mali podrum u Nišu. Mislim, kafana, a izgleda kao lokal u Strahinjića Bana, recimo Ipanema, spustiš se par stepenika sa nivoa ulice, rustika, kovano gvožđe, stara cigla i moderan toalet, al kad dođe vreme da otvoriš jelovnik sve se preokrene. Supe/salate sve od 100 do 200 din, veliko pivo 110, ovči uštipci mala porcija (4 kom) 200 din, velika porcija (5 kom) 250 din, i sve tako, ako laže koza.... http://www.kudanaklopu.com/nis/kafane-nis/jelovnik-mali-podrum/ Domaćini kažu da 90% ovde dolazi zbog jagnjećeg pečenja i ono je stvarno bilo dobro ali u senci ostalih đakonija koje prave od jagnjeta i majke mu: čorba, sarma, uštipci... Ono što me je posebno dojmilo jeste da je lokal totalno provetren iako se za svakim stolom jelo pečenje i roštilj. Sa vrata Vas samo dočeka miris kafe, baš kao u Strahinjića Bana. Mali podrum majka, Niš majka, sve majka
Barti66 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Znači biće "drive in"... (Stvarno odlična pečenjara, najbolja u tom kraju)
Recommended Posts