Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Sosin jezik- Svinjski file punjen kackavaljem, dimljenim vratom i krastavcem rolovano u slanini...

Salas Sojsic, Krcedin

5299a0cbac43193fca0416cf64e1b0d4.jpg&key=d8ab70996d60abdcc4735a63a2601938d85b14ea5335cf7b7ce131a141817764

Posted (edited)

Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? 

Edited by nisam ja
Posted
18 hours ago, nisam ja said:

Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? 

Pamtim kao mesto sa pristojnom hranom ali nista posebno.Ko se uzeleo domace kuhinje tipa supa,i sve po redu bice zadovoljan.Izbegavati vikendom,obicno bude svadba

Posted

Bio u zimskom periodu, pusta ravnica i zaludni konobari, preporuka šefa kuhinje punjena pljeskavica ili nešto sa roštilja. Moguće da je leti druga priča.

• 5 weeks later...
Posted
On 23.6.2018. at 7:13, kud u maglu Simoviću said:

ako se spuste ikada vanzemaljci u srbiju i pitaju gde da jedemo treba ih odvesti u mali hrast u aranđelovcu

die beste

:Hail:

Samo da prijavim da sam i ja otkrio rupu u saksiji. Definitivno najbolja prasetina ikad. Ko je bio sve zna, ko nije u pitanju je pecenje bez kostiju pa je cena od 1800 po kg sasvim dobra, rekao bih da kada se uracunaju kosti da je cena u proseku cak i niza od prosecne BG pecenjare. Bukvalno nema loseg parceta i svaki oval komotno moze na slepo da se nabada.

Posted

jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje.

Posted
8 minutes ago, Miralem said:

jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje.

Platani su vise nego prihvatljivi

Posted (edited)
7 minutes ago, Miralem said:

jer to blizu autobusne?

Ne, to je izlaz ka B.Bašti, suprotan kraj grada, kod pivare. Možeš i kod Lovaca (lovački dom), druga strana Kolubare, izlaz ka Loznici. 

Edited by variola
Posted

Šta je gmaye, idemo u Valjevo po snajku, a?

Posted

U Lovcima moze da se naleti na sirdan od iznutrica divljaci.

Posted

Lovac odlican provereno, a za Rosulje sam cuo da je isto dobar.