August 12, 20186 yr Sosin jezik- Svinjski file punjen kackavaljem, dimljenim vratom i krastavcem rolovano u slanini... Salas Sojsic, Krcedin
August 12, 20186 yr Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? Edited August 12, 20186 yr by nisam ja
August 12, 20186 yr Ogroman prostor, imaju vocnjake, imaju zivitinje, dece koliko hoceshttp://salasstojsic.com/srb/sr/salas-jelovnik/
August 13, 20186 yr 18 hours ago, nisam ja said: Deluje zanimljivo. Osim hrane, kakav je ostatak. Za decu i to? Cene? Pamtim kao mesto sa pristojnom hranom ali nista posebno.Ko se uzeleo domace kuhinje tipa supa,i sve po redu bice zadovoljan.Izbegavati vikendom,obicno bude svadba
August 13, 20186 yr Bio u zimskom periodu, pusta ravnica i zaludni konobari, preporuka šefa kuhinje punjena pljeskavica ili nešto sa roštilja. Moguće da je leti druga priča.
September 12, 20186 yr On 23.6.2018. at 7:13, kud u maglu Simoviću said: ako se spuste ikada vanzemaljci u srbiju i pitaju gde da jedemo treba ih odvesti u mali hrast u aranđelovcu die beste Samo da prijavim da sam i ja otkrio rupu u saksiji. Definitivno najbolja prasetina ikad. Ko je bio sve zna, ko nije u pitanju je pecenje bez kostiju pa je cena od 1800 po kg sasvim dobra, rekao bih da kada se uracunaju kosti da je cena u proseku cak i niza od prosecne BG pecenjare. Bukvalno nema loseg parceta i svaki oval komotno moze na slepo da se nabada.
September 14, 20186 yr jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje.
September 14, 20186 yr 8 minutes ago, Miralem said: jer zna neko neku bar poluprihvatljivu kafanu u valjevu? moze i kiosk, ne pravim pitanje. Platani su vise nego prihvatljivi
September 14, 20186 yr 7 minutes ago, Miralem said: jer to blizu autobusne? Ne, to je izlaz ka B.Bašti, suprotan kraj grada, kod pivare. Možeš i kod Lovaca (lovački dom), druga strana Kolubare, izlaz ka Loznici. Edited September 14, 20186 yr by variola