kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 ako se spuste ikada vanzemaljci u srbiju i pitaju gde da jedemo treba ih odvesti u mali hrast u aranđelovcu die beste
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 svinjsko pečenje 1.5(1800 din/kg) kg, šopsku, ljutu papriku i palačinak doduše jednom sam u kraun plazi jeo cepkanu prasetinu sa medom i to može da se približi ovoj aranđelovačkoj, al mu to više dođe kao dezert
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 obavezno rezerviši mesto, da ne poljubite vrata
nisam ja Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Ja bio juče u plavoj dami u devojačkom bunaru. Aj šit ju nat. Pošto nisu ni dali meni onda kao šta domaćin preporuča. Oni će svi karađorđevu a kao ni plava traka ne zaostaje. Reko daj to. Sunce ti jebem. Ono može da posluži kao tanjir za neko normalno jelo. Pola sam pojeo. Spakovali mi da nosim. Nisam uspeo ni jutros to da dokrajčim.
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 4 minutes ago, Host said: Mjok, znamo gazdu. Jesi probao rakije? Cesto imaju neke prejebene. drmno sam vinjak. ne volim rakiju, pogotovu ne kafanske
Yzerman Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 On 7.6.2018. at 15:23, radisa said: +1 A može da se skrene i do Vranja, ima neka kafana u centru, to je svakako bolje od oba... Ne znam da li ima još nešto? Mislim, ja sam dobrih godinu dana išao bar dva puta mesečno za makedoniju, i uglavnom sam skretao u Predajana, da pojedem i popijem, ako sam bio gladan... Zajebao sam se 2 puta za Džep, prvi put je kolega napao da idemo,a drugi put mi nije bilo dobro, pa je Džep bio bliži od Predajana, bilo je samo da stanem i da oduvam... U Bujanovcu, restoran Ekskluziv 017. Ime kafane ne obećava, kao ni enterijer, ali hrana je odlična. Nalazi se u samom Bujanovcu, ali je jako blizu puta. https://goo.gl/maps/NG1CEm82pYL2
clandestino Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Stvarno je uz sam put, to bi moglo biti zanimljivo. Sta si/ste klopao/li?
clandestino Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Ovde je ranije pominjana Šajkača pa smo prošle nedelje svratili da vidimo da li se isplati tih 4+4km silaska sa džade kod V. Hana. Pa... Jes' da im je kilo pljeskavice 600 dindži i da im je polovina porcije bilo kog jela dovoljna da ubije Obeliksa, ali ta gabaritna megalomanija nije u srazmeri sa bledunjavim izgledom i ukusom pečenih gromada. Nekoga će privući niske cene, možeš puna kola da na'raniš za soma dindži, što jes jes, al kad uzmeš u obzir 8 kilometara benzina, vremena i živaca (radi se jedna traka puta čim izađeš iz VHana), onda opet pobeđuje pljeska u Predejanima i begaj. Jelovnik sam svojeručno slikao prošle nedelje.
Yzerman Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 On 19.7.2018. at 12:04, clandestino said: Stvarno je uz sam put, to bi moglo biti zanimljivo. Sta si/ste klopao/li? Svraćam često u Bujanovac zbog posla, tu su me lokalci doveli. Osim ove kafane preporučujem i buregdžinicu Bis, prekoputa opštine, lako se nalazi, samo pravo ideš kad se isključiš sa puta. Što se Ekskluziva tiče, nema tu šta puno da se bira, klasični roštilj na južnjački način, Dakle, zaobiđi meleveno meso, za preporuku su krmenadla, "džigerče u skramu" (što bi lokalci rekli), vešalice razne, ma sve je dobro. Takođe i pečurke na žaru izuzetne, urnebes i ovčiji sir.
askeladden Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Bitolj,Makedonija.Sta jesti,koji restoran/e posetiti?Nisam siguran da li da ovo mecem u temu po svetu?
precog Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 sve ok, makedonci su ionako srbi, samo malo da im se sredi gramatika.
Recommended Posts