precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Znaci Dagi Plus je mrak i treba da se ide tamo, zabelezeno. Rajka da precrtam?
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ma da...Jebeš ludaka koji ne zna minestrone da zgotovi...
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 a od mesa ima li nesto da valja, ta nece valjda covek na jugu samo salate i supice da jede? sta je juznjacka uteha, osim sinana?
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 a mesna podloga, kao kruna ovog neprevazidjenog uzitka, kod rajka je?
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 kako se to na niskom izgovara, cisto da znam da mi ne donesu spaljenu soju?
Milogled Bluff Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 On 6.6.2018. at 14:02, clandestino said: Ako bi se ovaj topik zvao Restorani u Srbiji koje ne treba posetiti ja iz prve imam reč od tri slova - Džep. Na povratku iz Makedonije hteli da kod Niša skrenemo s puta do Marjana u Draževcu, zvali ga 10 puta od granice do Grdelice na fiksni i mobilni koji su izlistani svuda po internetu i niko se nije javio. Kud onda da skrećemo 20 kilometara sa autoputa i rizikujemo da poljubimo vrata sa nalepljenom crvenom trakom ili slično. Te tako svratismo u Džep. Brate... Neverovatno je kako su uspeli da izopače i najjednostavnija jela, Kupus salata vuče na ustajalo sirće, urnebes gromuljast, lepinja tvrda, dimljena vešalica žilava ne mož se preseći, uštipak bled, kobasica trula... Drugar je uz vešalicu uzeo i čorbast pasulj, pitam ga kakav je kaže ma dobar samo mu zrna nešto čudna, i vadio zrno po zrno iz usta kao riblje kosti i ređao po ivici tanjira. Znam da je taj put za Grčku ovde večita tema i svi se pitaju gde svratiti i ja na žalost osim višekilometarskog skretanja sa džade ne vidim nijednu drugu opciju uz autoput. Nadam se da će me neko demantovati. Jebem li ga, ja sam jedini put u dzepu bio pre nekih 8 godina i nije bilo lose. A predajane su drumska pljacka, i u doslovnom i u figurativnom smislu
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 14 minutes ago, ronin said: Pojma nemam, nijesam Nišlija. dobro, nije to sramota, nasi smo.
ronin Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Naravno da nije sramota...Ne znam što je uopšte pominješ.
precog Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 pomislio sam da se snebivas da priznas da si nislija, posto si dosta upoznat sa lokalnom gastronomskom ponudom i prilikama.
Recommended Posts