precog Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Zasto bi to neko radio? Kafa je espreso ili dupli ako si lud od droge. Moze i kapucino izjutra. Latini znaju zasto.
Milosh76 Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Verovatno se pominjalo, ali nije zgoreg ponovitiKafanica Novi Sad, rebarca zapecena u pivu i medu.. Bogovska hrana
Frank Pembleton Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 7 minutes ago, Milosh76 said: Verovatno se pominjalo, ali nije zgoreg ponoviti Kafanica Novi Sad, rebarca zapecena u pivu i medu.. Bogovska hrana Gde je ta kafana Novi Sad?
Milosh76 Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 U Novom Sadu, nisam se lepo izrazio u predhodnom postu Zove se Kafanica Ulica Djordja Jovanovica u Novom Sadu, Podbara http://www.restoran-kafanica.rs
3opge Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 On 10.4.2018. at 11:43, cmrlj said: kafe amerikano je to, espreso i vrela voda preko. ne produzeni espreso. znam neke sto piju, uvek popizde kad im produze espreso, tvrde da kiselost kafe nije ista. isto najvise vole kad vrela voda stigne odvojeno pa sami mogu da doziraju. sve tacno. ako forsiras istu kolicinu espresa sa vise pare nego sto treba sjebava ukus, podize kiselinu. amerikano je super.
beyoncé Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 (edited) juče smo pravo s parkinga uleteli u špajz salaša 137 u novom sadu ko gladna godina nažalost, ionako sveden meni na papiru u realnosti je bio još svedeniji, pošto je sve već bilo pojedeno (ako sam dobro razumela hrana se donosi sa salaša svakog dana) ipak, i ono što smo uzeli je bilo ukusno i preobilno svinjski vrat u sosu od luka, sataraš sa piletinom, vojvođanska šnicla i gomila salata od svih radosti, najviše smo se oduševili paradajzom, tražili smo da nam iseku još par komada pride odlično se slagao uz popaj salatu sa spanaćem ambijent je jako šarmantan i topao, od muzike etta james, louis armstrong i ella, gospel i gil scott heron... sve vreme smo se njihali i žvakali u ritmu ozbiljno prejedanje (čak nismo uspeli ni da pojedemo celu porciju), jeli smo oko 5-6, a ja još uvek ne osećam ni naznake gladi lepo mi je u novom sadu uvek Edited May 27, 2018 by beyoncé
Milosh76 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Dobio sam par preporuka za kafane u Nisu i okolini, pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim mestima 1) Krcma Boziji raj u Prolom banji 2) Restoran Mali vikend Sicevo, jesti svajsovane cevape 3) Etno kafana Biser u Nisu Preporuka je od Nislija
maheem Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 juče smo pravo s parkinga uleteli u špajz salaša 137 u novom sadu ko gladna godina nažalost, ionako sveden meni na papiru u realnosti je bio još svedeniji, pošto je sve već bilo pojedeno (ako sam dobro razumela hrana se donosi sa salaša svakog dana) ipak, i ono što smo uzeli je bilo ukusno i preobilno svinjski vrat u sosu od luka, sataraš sa piletinom, vojvođanska šnicla i gomila salata od svih radosti, najviše smo se oduševili paradajzom, tražili smo da nam iseku još par komada pride odlično se slagao uz popaj salatu sa spanaćem ambijent je jako šarmantan i topao, od muzike etta james, louis armstrong i ella, gospel i gil scott heron... sve vreme smo se njihali i žvakali u ritmu ozbiljno prejedanje (čak nismo uspeli ni da pojedemo celu porciju), jeli smo oko 5-6, a ja još uvek ne osećam ni naznake gladi lepo mi je u novom sadu uvek Da, to je baš lepo mesto
nisam ja Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Nisam jeo ništa ozbiljnije od omleta tamo al sam bio redovan na kafi i doručku tamo. Simpa je. Naročito zimi. Subotom bude neki švecki sto fazon doručak.
clandestino Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) Ako bi se ovaj topik zvao Restorani u Srbiji koje ne treba posetiti ja iz prve imam reč od tri slova - Džep. Na povratku iz Makedonije hteli da kod Niša skrenemo s puta do Marjana u Draževcu, zvali ga 10 puta od granice do Grdelice na fiksni i mobilni koji su izlistani svuda po internetu i niko se nije javio. Kud onda da skrećemo 20 kilometara sa autoputa i rizikujemo da poljubimo vrata sa nalepljenom crvenom trakom ili slično. Te tako svratismo u Džep. Brate... Neverovatno je kako su uspeli da izopače i najjednostavnija jela, Kupus salata vuče na ustajalo sirće, urnebes gromuljast, lepinja tvrda, dimljena vešalica žilava ne mož se preseći, uštipak bled, kobasica trula... Drugar je uz vešalicu uzeo i čorbast pasulj, pitam ga kakav je kaže ma dobar samo mu zrna nešto čudna, i vadio zrno po zrno iz usta kao riblje kosti i ređao po ivici tanjira. Znam da je taj put za Grčku ovde večita tema i svi se pitaju gde svratiti i ja na žalost osim višekilometarskog skretanja sa džade ne vidim nijednu drugu opciju uz autoput. Nadam se da će me neko demantovati. Edited June 6, 2018 by clandestino
nisam ja Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 ni ja ne znam. danas bio u bačkoj topoli u restoranu gurman. hrana je ok i obilna. nećeš ostati gladan. ambijent pak sranje. bašta - staklena bašta. usluga onako. malo duže smo čekali.
precog Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Restoran Veliki u NS, dobre kobaje imaju. Ostalo nista posebno
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 23 hours ago, clandestino said: Ako bi se ovaj topik zvao Restorani u Srbiji koje ne treba posetiti ja iz prve imam reč od tri slova - Džep. Na povratku iz Makedonije hteli da kod Niša skrenemo s puta do Marjana u Draževcu, zvali ga 10 puta od granice do Grdelice na fiksni i mobilni koji su izlistani svuda po internetu i niko se nije javio. Kud onda da skrećemo 20 kilometara sa autoputa i rizikujemo da poljubimo vrata sa nalepljenom crvenom trakom ili slično. Te tako svratismo u Džep. Brate... Neverovatno je kako su uspeli da izopače i najjednostavnija jela, Kupus salata vuče na ustajalo sirće, urnebes gromuljast, lepinja tvrda, dimljena vešalica žilava ne mož se preseći, uštipak bled, kobasica trula... Drugar je uz vešalicu uzeo i čorbast pasulj, pitam ga kakav je kaže ma dobar samo mu zrna nešto čudna, i vadio zrno po zrno iz usta kao riblje kosti i ređao po ivici tanjira. Znam da je taj put za Grčku ovde večita tema i svi se pitaju gde svratiti i ja na žalost osim višekilometarskog skretanja sa džade ne vidim nijednu drugu opciju uz autoput. Nadam se da će me neko demantovati. :D Motel Predejane je svakako bolji izbor
Filozof manijak Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 27 minutes ago, precog said: Restoran Veliki u NS, dobre kobaje imaju. Ostalo nista posebno Odlična su im bila svinjska rebarca kad sam svojevremeno gostovao tamo
precog Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Just now, Filozof manijak said: Odlična su im bila svinjska rebarca kad sam svojevremeno gostovao tamo da, u pravu si, svinjska rebra su bila vrlo dobra, isto.
Recommended Posts