boshoku Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 to je bilo i u davno-nepostojećoj tri lista duvana (ugao miloša velikog i bulevara), ne znam da li ste tamo možda išli
Bujodrag Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Ne znam pojma. Davno bilo. Kasnije sam često jeo, i u domaćoj radinosti, varijantu kad se sve jagnjeće iznutrice iseckaju i izdinstaju pa uviju u maramicu, kao u veliku loptu. Ali, to je drugačije, ubaci se jaje u masu i prelije jajima s pavlakom pa se zapeče u rerni. One male su bile drugačije, nije bilo jaja a bilo je dosta softa, onako, gustog i jakog, u kojem su te 'sarmice/mašnice' plivale
April Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 to je bilo i u davno-nepostojećoj tri lista duvana (ugao miloša velikog i bulevara), ne znam da li ste tamo možda išli Au Bole, mislio sam da si mlađi. Tri lista duvana pamtimo samo mi tiranosaurusi. Tamo sam pregurao prvu ljubav.
pacey defender Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 a gde ste bili devetog marta? :D Čekali unuke da živi i zdravi dođu kući
Bujodrag Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Na ovome forumu nema mlađih Ima! I ja sam najmladji od svih. A ni ti nisi mnogo stariji od mene :)
Moća Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Mladi su govna i ako im se ne svidja mrs u Kanadu! Sent from my Le X620 using Tapatalk
radisa Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Mladi su govna i ako im se ne svidja mrs u Kanadu! Sent from my Le X620 using Tapatalk Kanada nie dobra, objasnio Noskich sinoć, na pratiš fabulu...
Frank Pembleton Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Što bre nije dobra? Meni dve porodice prijateljske odoše tamo u zadnjih par meseci.. ....shit has hit the fan...
radisa Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Što bre nije dobra? Meni dve porodice prijateljske odoše tamo u zadnjih par meseci.. ....shit has hit the fan... Eee.... Ne pratiš predmetni topik... Čovek takasativno nabrojao zašto je loša... Naravno da i ja imam prijatelje koji su u Kanadi sretni i zadovoljni, ali, to su očigledno neki izuzeci, kao i ti tvoji...
Frank Pembleton Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Jel ima kakvih novih kafana za obžderavanje u Nišu? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts