dig_chohano Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Gledam u poslednje vreme ove slučajeve kako se dede i babe gube po gradu usled starosti, druženja sa Alchajmerom i tako to. Pa da priupitam ima li u ponudi u Srbiji da se nađu mobilni telefoni "za seniore", koji kojih nisu bitni ovi hajp atributi oko ekrana, rezolucija, appova i ostale buranije, nego neke druge stvari. Tastere sa velikim brojevima koji se vide i kad spadnu ili izgube se cvikeri, koji imaju dugme za poziv za pomoć (kojem se može proizvoljno dodeliti broj), imaju eventualno kompatibilnost sa slušnim aparatima (M3/T3) itd?Bilo je Emporia mobilnih u nekim online radnjama u Srbiji, al ih brzo prodaju. Zato ih uveh imašna Rajh-Amazonu, 50-100€
Razzmatazz Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ma mogu ja njih ovde da uzmem, ali nema menija i ostalog na srpskom. To je jedan od problema i zašto pitam ima li dole da se uzme.
eye of the beholder Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ti ga kupi "tamo" a onda ga "flešuj" ovde za 10eura
Razzmatazz Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Gde ću bre ja odavde da ga flešujem tamo dole, da šaljem sirotog izgubljenog matorog da se zajebava sa time?
renne Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ovo su imali u tehnomaniji, možda može da se poruči ako odgovara. Onih motorola nema više u BigBengu
dig_chohano Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Gde ću bre ja odavde da ga flešujem tamo dole, da šaljem sirotog izgubljenog matorog da se zajebava sa time?Kakvo flešovanje, sim free je 50-100€ na Amazonu.
yolo Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 alah dz s te blagoslovio. ovo ce biti sledeci moj telefon, vreme je da ovo bacim u djubar:
yolo Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 btwda li ovi razni HTC i slicni samsunzi sto se kupuju u raznim telekom i telenor paketima, jel su oni SIM-free ili ne?dosta mi hitno trebe nezakljucan telefon u koji moze u stanovitom inozemstvu da se ubaci data kartica za internet, sta moze da se dobije za neku sicu ovde
renne Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 nije ni jedan. ali se samsunzi lako pretvaraju u sim free ( možda i HTC, ali nisam upućen)
morgana Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 i ovdje da pitam, jel znate neki dobar servis za mobilne, pozeljno na novom bgd?
Recommended Posts