Jump to content

Mobilni

Featured Replies

Bile se neke takve motorole u BigBengu u Ušću

Gledam u poslednje vreme ove slučajeve kako se dede i babe gube po gradu usled starosti, druženja sa Alchajmerom i tako to. Pa da priupitam ima li u ponudi u Srbiji da se nađu mobilni telefoni "za seniore", koji kojih nisu bitni ovi hajp atributi oko ekrana, rezolucija, appova i ostale buranije, nego neke druge stvari. Tastere sa velikim brojevima koji se vide i kad spadnu ili izgube se cvikeri, koji imaju dugme za poziv za pomoć (kojem se može proizvoljno dodeliti broj), imaju eventualno kompatibilnost sa slušnim aparatima (M3/T3) itd?Hagenuckfono.JPG
Bilo je Emporia mobilnih u nekim online radnjama u Srbiji, al ih brzo prodaju. Zato ih uveh imašna Rajh-Amazonu, 50-100€

Ma mogu ja njih ovde da uzmem, ali nema menija i ostalog na srpskom. To je jedan od problema i zašto pitam ima li dole da se uzme.

ti ga kupi "tamo" a onda ga "flešuj" ovde za 10eura

Gde ću bre ja odavde da ga flešujem tamo dole, da šaljem sirotog izgubljenog matorog da se zajebava sa time?

ovo su imali u tehnomaniji, možda može da se poruči ako odgovara. Onih motorola nema više u BigBengu
Gde ću bre ja odavde da ga flešujem tamo dole, da šaljem sirotog izgubljenog matorog da se zajebava sa time?
Kakvo flešovanje, sim free je 50-100€ na Amazonu.

Flesovanje da se ubaci srpski jezik doktore.

Pusti ga, još je pun italijanskog sira i vina.

Blago njemu :(

Hagenuckfono.JPG
alah dz s te blagoslovio. ovo ce biti sledeci moj telefon, vreme je da ovo bacim u djubar:DSC02638.jpg

btwda li ovi razni HTC i slicni samsunzi sto se kupuju u raznim telekom i telenor paketima, jel su oni SIM-free ili ne?dosta mi hitno trebe nezakljucan telefon u koji moze u stanovitom inozemstvu da se ubaci data kartica za internet, sta moze da se dobije za neku sicu ovde

nije ni jedan. ali se samsunzi lako pretvaraju u sim free ( možda i HTC, ali nisam upućen)

i ovdje da pitam, jel znate neki dobar servis za mobilne, pozeljno na novom bgd?

imaš elektru u Starom Merkatoru